Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2019, 8:33
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Podľa Baracka Obamu sú ženy určite lepšie líderky v porovnaní s mužmi

NEWS BARACK OBAMA DONALD TRUMP
Uložiť Uložené

Americký prezident sa tak vyjadril na súkromnej udalosti v Singapure.

Ak by sme porovnali bývalého prezidenta USA Baracka Obamu a terajšieho prezidenta Donalda Trumpa, našli by sme veľa odlišností. Týka sa to nie len politického zmýšľania, ale aj vyjadrovania, prezentovaní a v neposlednom rade v charizme. V niektorých veciach sú úplné protiklady. Vieš si napríklad predstaviť, že by Donald Trump vyhlásil, že ženy sú vo vedení lepšie, ako muži?

Odporúčané
Donald Trump sa opäť naváža do Grety Thunberg, vraj má zapracovať na zvládaní hnevu. Aktivistka trefne zareagovala Donald Trump sa opäť naváža do Grety Thunberg, vraj má zapracovať na zvládaní hnevu. Aktivistka trefne zareagovala 12. decembra 2019, 17:11

Presne to sa odohralo na súkromnej udalosti v Singapure. Obama povedal, že ženy nie sú dokonalé, no sú nesporne lepšie líderky ako muži. „Ženy, chcem aby ste vedeli, že nie ste perfektné, ale môžem povedať, že ste určite lepšie ako my (muži),“ cituje bývalého prezidenta USA Business Insider s odvolaním sa na BBC.

Domov
Zdieľať
Diskusia