Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2019, 14:49
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Tom Cruise predvádza šialené kúsky v stíhačkách v adrenalínovom traileri pre Top Gun 2

FILMY A SERIÁLY TOP GUN 2
Uložiť Uložené

Tom Cruise si dáva od Mission: Impossible krátku pauzu, aby mohol vyraziť dych v stíhačkách.

Top Gun 2 je nesmierne očakávaným filmom. Tom Cruise si na ňom dal poriadne záležať a vznikal niekoľko rokov. V dvojke sa okrem jeho Mavericka vráti aj Val Kilmer ako Iceman a ďalší preživší hrdinovia z jednotky. Objaví sa aj Miles Teller ako syn Goosea a v neposlednom rade tu máme Jennifer Connely ako novú Maverickovu lásku.

Odporúčané
Tom Cruise požadoval, aby sa jeho hereckí kolegovia z Top Gun 2 naučili lietať v stíhačkách Tom Cruise požadoval, aby sa jeho hereckí kolegovia z Top Gun 2 naučili lietať v stíhačkách 23. júla 2019, 13:11

Z prvých dvoch trailerov je jasné, že pôjde o neuveriteľný adrenalínový zážitok v hlavnej role s nestarnúcim Tomom Cruiseom, ktorý si to nesmierne užíva. Dočkáme sa množstva dychberúcich záberov a sme zvedaví, ako na tom bude kamera.

Paramount si pol roka pred premiérou mohol dovoliť uvoľniť viac-menej teaser než trailer, ktorého zábermi rozhodne nalákal fanúšikov jednotky a vsadil na nostalgiu, ale ten ďalší by už film mal predstaviť v trochu akčnejšom a veľkolepejšom svetle.

Na scenári očakávaného sequelu Top Gun s podtitulom Maverick pracuje aj Christopher McQuarrie, ktorý pomohol Peterovi Craigovi. Ide tak už o jeho ďalšiu spoluprácu s Tomom Cruisom.

Prvýkrát spolupracovali na historickej dráme Valkýra, ktorú McQuarrie napísal, stretli sa aj pri nakrúcaní Jacka Reachera (McQuarrie režíroval aj napísal scenár) a jeho sequelu Jack Reacher: Never Go Back (produkcia), Edge of Tommorow či The Mummy (McQuarrie sa pri oboch podieľal na scenári). A potom je tu séria Mission: Impossible. Top Gun 2 dorazí 26. júna (červen) 2020. O réžiu sa postaral Joseph Kosinski (s Cruiseom natočil aj sci-fi Oblivion).

Tom Cruise predvádza šialené kúsky v stíhačkách. Sleduj adrenalínový trailer pre Top Gun 2
Tom Cruise predvádza šialené kúsky v stíhačkách. Sleduj adrenalínový trailer pre Top Gun 2
Domov
Zdieľať
Diskusia