Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2019, 14:10
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Brankár Schalke 04 predviedol zákrok ako z kung-fu. Rozhodca mu okamžite udelil červenú kartu

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Za svoj nešportový zákrok musel ísť okamžite do šatne.

Počas ligového zápasu nemeckej Bundesligy došlo ku skutočne hrozivému momentu, keď 23-ročný brankár Schalke 04 Alexander Nübel predviedol zákrok ako z učebnice čínskeho bojového umenia kung-fu. Počas druhého polčasu v zápase proti hosťujúcemu Eintrachtu Frankfurt sa totiž rozbehol oproti Mijatovi Gačinovičovi a vo vzduchu ho kopol do hrude.

Odporúčané
Vyžrebovali osemfinále Ligy Majstrov. Real Madrid proti Manchestru City či ďalšie zaujímavé šlágre Vyžrebovali osemfinále Ligy Majstrov. Real Madrid proti Manchestru City či ďalšie zaujímavé šlágre 16. decembra 2019, 12:58

Nechýbal ani úder lakťom do hlavy súperovho záložníka. Ten po tvrdom zákroku ihneď padol na zem a kvôli zraneniu zápas neodohral do konca. Celé sa to odohralo na začiatku 67. minúty. Brankár Alexander Nübel za svoj nebezpečný zákrok mimo šestnástky okamžite dostal červenú kartu a hráči Schalke museli hrať v oslabení.

Domov
Zdieľať
Diskusia