Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. decembra 2019, 21:22
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Finálny trailer pre Zaklínača odhaľuje obrovskú bitku s Niflgaardom a krásnu Yennefer

FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Netflix uvoľnil finálny trailer pre prvú sériu Zaklínača.

Len včera sme ti priniesli 3 nové videá zo sveta Witchera, ktoré predstavili hlavné postavy. Geralt, Yennefer a Ciri sa objavujú aj v dnešnom finálnom traileri. Ten je o čosi slabší než predošlé reklamné pútače, vsádza na rýchle prestrihy a celkovo toho veľa neodhalí. Minimálne nás však navnadil na veľkú bitku s Nilfgaardom, ktorej sa zúčastní aj Cirilina starká Calanthe. 

Odporúčané
Geralt versus Kikimora. Spoznaj hlavné postavy seriálu v nových videách s množstvom zabíjania a nahých ženských tiel Geralt versus Kikimora. Spoznaj hlavné postavy seriálu v nových videách s množstvom zabíjania a nahých ženských tiel 11. decembra 2019, 21:43

Premiéra všetkých 8 epizód prebehne 20. decembra a okrem tituliek budeš mať k dispozícii aj český dabing. Druhá séria by sa mala začať natáčať už vo februári a uvidíme ju v roku 2021. Medzitým by mal doraziť aj animovaný seriál, ktorý ale ešte nie je ohlásený.

Domov
Zdieľať
Diskusia