Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. decembra 2019, 8:23
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Akú máš zimnú bundu a koľko stála? Slováci sú za ňu ochotní minúť aj viac ako 1000 eur

REFRESHER
Uložiť Uložené

Opäť sme vybehli do bratislavských ulíc, aby sme zistili, koľko Slováci investujú do zimného oblečenia.

Vonku už poriadne prituhlo a väčšina z nás vyťahuje najteplejšie oblečenie, keďže počasie je často nevyspytateľné a pomaly očakávame už aj sneženie. My sme sa preto rozhodli opäť vybehnúť do ulíc hlavného mesta, aby sme sa respondentov opýtali, ako sa ich outfity s príchodom zimy menia a koľko stoja ich bundy, ktoré majú práve na sebe. 

Dozvedeli sme sa, že niektorí nemajú problém minúť aj viac ako 1000 eur, zároveň ide, samozrejme, o investíciu na niekoľko rokov. Vďaka tejto ankete môžeš nazbierať poriadnu dávku inšpirácie v prípade, že sa ešte stále obzeráš po novom kúsku. 

Obyvatelia Bratislavy nám odpovedali aj na otázku, koľko by maximálne boli ochotní minúť za zimnú bundu a či viac preferujú funkčnosť alebo vzhľad. Opäť sme sa presvedčili o tom, že Slovákom záleží na kvalite a radi nakupujú aj v second handoch, zároveň majú jasno aj v tom, ktoré značky oblečenia ich pred nepríjemným počasím ochránia lepšie. 

Odporúčané
Lyžiarske bundy, ktorými nezaboduješ len na zjazdovkách Lyžiarske bundy, ktorými nezaboduješ len na zjazdovkách 19. novembra 2019, 11:30
Domov
Zdieľať
Diskusia