Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2019, 7:53
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Žena zistila, že ju priateľ podvádza vďaka smart hodinkám. O štvrtej ráno sa mu podozrivo zvýšil tep

TECH USA VZŤAHY
Uložiť Uložené

Vitaj v 21. storočí.

Športová reportérka Jane Slater je mladá Američanka, ktorej tweet sa v priebehu niekoľkých dní stal virálnym. Na sociálnej sieti sa podelila o bizarný spôsob, ktorým odhalila, že ju priateľ podvádza. Podľa Daily Dot ho prezradila neočakávaná aktivita, ktorú zaznamenali jeho hodinky.

Sledovali si navzájom fyzickú aktivitu, aby sa motivovali k cvičeniu

Mužovi sa to zjavne neoplatilo. Jane na Twitteri prezradila, že celý incident spustil vianočný darček: Fitbit, rovnaký, aký už mal aj jej priateľ. Cieľom bolo, že si budú navzájom sledovať fyzickú aktivitu. Chceli sa tak motivovať k cvičeniu a povzbudzovať sa. Ako píše aj na Twitteri, Jane bola spočiatku z darčeku nadšená.

Jedno skoré ráno sa však všetko zmenilo. Záznamy z Fitbitu jej priateľa ukazovali nezvyčajnú fyzickú aktivitu o štvrtej ráno. Rýchlo pochopila, že asi nebude premotivovaný láskou k športu, ktorá by ho tak skoro ráno dohnala do fitka. Dôvodom zvýšeného tepu bol sex s milenkou. „Bodaj by tento príbeh nebol skutočný,“ dodala k smutnému tweetu. Odvtedy má jej príspevok viac ako 13-tisíc zdieľaní a viac ako 160-tisíc lajkov. Mnohí s ňou súcitia a mrzí ich, že takýmto spôsobom odhalila svojho sukničkárskeho priateľa.

Domov
Zdieľať
Diskusia