Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
10. decembra 2019, 7:53
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Žena zistila, že ju priateľ podvádza vďaka smart hodinkám. O štvrtej ráno sa mu podozrivo zvýšil tep

TECH USA VZŤAHY
Uložiť Uložené

Vitaj v 21. storočí.

Športová reportérka Jane Slater je mladá Američanka, ktorej tweet sa v priebehu niekoľkých dní stal virálnym. Na sociálnej sieti sa podelila o bizarný spôsob, ktorým odhalila, že ju priateľ podvádza. Podľa Daily Dot ho prezradila neočakávaná aktivita, ktorú zaznamenali jeho hodinky.

Sledovali si navzájom fyzickú aktivitu, aby sa motivovali k cvičeniu

Mužovi sa to zjavne neoplatilo. Jane na Twitteri prezradila, že celý incident spustil vianočný darček: Fitbit, rovnaký, aký už mal aj jej priateľ. Cieľom bolo, že si budú navzájom sledovať fyzickú aktivitu. Chceli sa tak motivovať k cvičeniu a povzbudzovať sa. Ako píše aj na Twitteri, Jane bola spočiatku z darčeku nadšená.

Jedno skoré ráno sa však všetko zmenilo. Záznamy z Fitbitu jej priateľa ukazovali nezvyčajnú fyzickú aktivitu o štvrtej ráno. Rýchlo pochopila, že asi nebude premotivovaný láskou k športu, ktorá by ho tak skoro ráno dohnala do fitka. Dôvodom zvýšeného tepu bol sex s milenkou. „Bodaj by tento príbeh nebol skutočný,“ dodala k smutnému tweetu. Odvtedy má jej príspevok viac ako 13-tisíc zdieľaní a viac ako 160-tisíc lajkov. Mnohí s ňou súcitia a mrzí ich, že takýmto spôsobom odhalila svojho sukničkárskeho priateľa.

Jane by mimochodom mohla napísať knihu. Na Twitteri sa tiež priznala, že jeden jej bývalý priateľ si domov priniesol iné dievča v tú noc, ktorú u neho strávila ona. On sa opil a jednoducho na ňu zabudol. Na druhý deň vraj mali ísť spolu do kostola...

Zjavne jej prípad nie je jediný. Pridala sa aj používateľka @cooey, ktorá tiež hovorí o tom, že jej ex-manžela načapali in flagranti vďaka technológiám. Monitorovacie zariadenie dostal na Vianoce od svokry a svojej manželke prisahal, že zvýšený tep mal počas behania. Žena ho však rýchlo odhalila, prezradilo ho trvanie zvýšeného tepu, trvalo to menej ako jednu minútu. Hneď vedela, koľko bije...

Takýto kuriózny rozchod by sa veru našim rodičom stať nemohol, čo povieš?

Domov
Zdieľať
Diskusia