Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2019, 16:21
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Hrozná nehoda na bicykli chlapcovi strhla kožu z penisu a prevrátila miešok

NEWS
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Na túto jazdu asi nikdy nezabudne.

Každý, kto jazdí na bicykli, už zažil nejaký pád. Obité kolená, natrhnuté pery, modriny... Avšak to, čo zažil len 14-ročný chlapec v Anglicku, nemá obdobu. Chvalabohu.

Strhnutá koža a otočený miešok

Unilad šokovalo svet príbehom o chalanovi, ktorý jazdil po ceste a narazil do auta. Kormidlo držal len jednou rukou. Náraz ho vyhodil zo sedadla a svoje intímne partie si udrel do kormidla tak silno, že mu to obrátilo miešok a strhlo kožu z penisu.

Podľa BMJ Case Reports mal rozdriapenú kožu od ľavej strany slabín po pravú v dĺžke 12-14 cm, takisto mal natrhnutú kožu pozdĺž penisu v dĺžke 10 centimetrov až po hrádzu. Kvôli tomu sa mu pretočila ľavá časť miešku a strhla sa mu časť kože aj z penisu. Vytŕčalo mu tak vnútorné tkanivo penisu.

Odporúčané
Zisťovali sme, ako sa vyrábajú tenisky z PET fliaš, koľko ich treba na jeden pár a či takéto tenisky naozaj pomáhajú prírode Zisťovali sme, ako sa vyrábajú tenisky z PET fliaš, koľko ich treba na jeden pár a či takéto tenisky naozaj pomáhajú prírode 25. novembra 2019, 16:13

Tínedžera samozrejme okamžite previezli do nemocnice. Najskôr ho uspali, potom mu rany vyčistili a zničené tkanivo odstránili. Podľa Unilad by mal byť po štyroch týždňoch už v dobrom stave. Nemal žiadne vážne cievne poranenie a aj citlivosť okolia bola v poriadku. Zatiaľ nie je známe, či bude môcť mať v budúcnosti deti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia