Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2019, 12:35
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Brat Pabla Escobara predstavil skladací smartfón za 300 €, tvrdí, že je lepší ako iPhone

TECH
Uložiť Uložené

Je lacný a podľa reklamy pritiahne predovšetkým pozornosť žien.

Fold 1 je novým skladacím telefónom na trhu. Predstavila ho spoločnosť Escobar, ktorú vlastní brat Pabla Escobara. Áno, toho, ktorý pracuje na lieku proti AIDS a tvrdí, že Elon Musk mu ukradol nápad na plameňomet. Tentokrát sa snaží predbehnúť iPhone: tvrdí, že jeho nový mobil je lepší ako obľúbenec od Apple. O novinke píše The Next Web.

Odporúčané
Elon Musk ukradol podľa brata Pabla Escobara jeho nápad na plameňomet. Žiada od neho 100 miliónov dolárov Elon Musk ukradol podľa brata Pabla Escobara jeho nápad na plameňomet. Žiada od neho 100 miliónov dolárov 19. júla 2019, 13:49

Skladacia hračka za 300 €

6GB RAM, 128 GB priestoru a cenovka 300 €. Nový skladací mobil je nielen lacný, ale podľa reklamy, ktorú firma vydala, je vraj lákadlom predovšetkým pre nežnejšie pohlavie. Sporo odeté krásky sa s ním prechádzajú a hrajú, ich široké úsmevy zjavne naznačujú spokojnosť s technologickou novinkou. 

Pokiaľ by ťa zaujímalo, ako v praxi tento telefón funguje, budeš sa musieť uspokojiť s kratučkým 13-sekundovým videom. Z ukážky sa však veľa nedozvieme.

Vraj vyrobia 100-tisíc kusov a vedenie firmy je presvedčené, že sa rýchlo vypredajú. Roberto Escobar sa chváli tým, že vytvoril „prvý skladací smartfón na svete.“ Dodáva, že vďaka efektívnej produkcii sa mu podarilo skresať cenu na minimum. Je pravda, že Samsung (ktorý svoj skladací telefón predstavil už vo februári tohto roku) predáva ten svoj za skoro 1750 €. Ten má mať ať 12 GB RAM.

V každom prípade, mladému CEO nechýba sebavedomie: „Escobar je najlepším smartfónom na svete,“ prehlásil. Je presvedčený o tom, že týmto vynašiel recept na úspech a že vytvoril jedinečný produkt dostupný pre všetkých.

Domov
Zdieľať
Diskusia