Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2019, 13:49
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Elon Musk ukradol podľa brata Pabla Escobara jeho nápad na plameňomet. Žiada od neho 100 miliónov dolárov

ZAUJÍMAVOSTI ELON MUSK
Uložiť Uložené

Vizionár Musk už stihol na Roberta Escobara reagovať prostredníctvom Twitteru.

S Robertom Escobarom, starším bratom zosnulého narkobaróna Pabla Escobara, si skrátka neradno zahrávať. V minulosti kvôli seriálu Narcos žaloval Netflix, neskôr chcel vyzbierať 50 miliónov dolárov na tím právnikov, ktorý mal Donalda Trumpa zbaviť jeho úradu, no a najnovšie útočí na známeho miliardára Elona Muska.

Ako píše TMZ, Escobar mal údajne ešte v roku 2017 pred inžinierom od Elona Muska rozprávať o svojom vývoji plameňometov. Muskova spoločnosť na to začiatkom roku 2018 oznámila vývoj plameňometu podobajúci sa na Escobarovu ideu s komickým názvom Not a Flamethrower.

Odporúčané
Brat Pabla Escobara pracuje na lieku proti AIDS, založil kryptomenu a pohŕda Donaldom Trumpom Brat Pabla Escobara pracuje na lieku proti AIDS, založil kryptomenu a pohŕda Donaldom Trumpom 8. júna 2019, 8:44

Elon, obaja vieme, že ste ma okradli. Som ochotný ihneď to urovnať za 100 miliónov dolárov. Buď v hotovosti alebo v akciách. Vyhrám na súde a stratíte viac než 100 miliónov dolárov. Možno zo seba spravím nového CEO Tesly? Pamätaj, v roku 1980 si bol malým chlapcom a ja som riadil svet,“ cituje výsmešné vyjadrenie Roberta Escobara TheNextWeb.

Elon Musk mu na tieto slová v jednoduchosti odpovedal, že jeho

vynález nie je plameňometom, čím odkazuje na názov Not a Flamethrower

Domov
Zdieľať
Diskusia