Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2019, 6:55
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Na Instagrame sa chváli mŕtvymi zvieratami, ľudia sa jej preto vyhrážajú smrťou

NEWS INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Mladú lovkyňu na Instagrame sleduje cez 35-tisíc ľudí. Mnohí ju však nenávidia.

29-ročná Lucy Rose Jaine z Nového Zélandu miluje lov zvierat a so svojimi „trofejami“ sa rada chváli aj prostredníctvom Instagramu. Nebude však prvou ani poslednou lovkyňou zvierat, ktorá je za svoju činnosť a provokatívne fotografie vystavená veľkej kritike.  Lucy si musela dokonca zvyknúť na to, že sa jej niektorí ľudia vyhrážali smrťou, píše Daily Mail.

Svoj koníček sa snažila v minulosti udržiavať aj počas pokročilého tehotenstva. Aktuálne je už matkou troch detí, ktoré majú 4 a 7 rokov, pričom najmladšia Daisy má iba 5 mesiacov. So svojimi potomkami a partnerom chodievajú pravidelne na lov, a to dokonca niekoľkokrát za mesiac. Najčastejšie spoločne zabíjajú prasatá, jelene, kozy a králiky.

Odporúčané
Aj keď si vegetarián, umierajú kvôli tebe zvieratá, hovorí lovkyňa Michaela Fialová (Rozhovor) Aj keď si vegetarián, umierajú kvôli tebe zvieratá, hovorí lovkyňa Michaela Fialová (Rozhovor) 11. februára 2019, 13:26

Príde mi divné, že ľudia nemajú problém ísť do supermarketu a kúpiť si zabalené mäso zvieraťa, ktoré už niekto iný zabil, ale majú problém s tým, keď ho zabijem ja,“ povedala pre 1 News lovkyňa. Ľuďom vysvetľuje, že zvieratá zabíja navyše omnoho humánnejším spôsobom, ako tomu býva na jatkách.

Okrem toho považuje matka troch detí lovenie zvierat za finančné odľahčenie rodinných úspor. Podľa jej odhadu vďaka tomu za mesiac na mäse ušetrí až 300 novozélandských dolárov, a teda ročne približne 3 600.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Huntress New Zealand (@hunting_lucyjaine),

Domov
Zdieľať
Diskusia