Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2016, 11:26
Čas čítania 0:00
Simon K.

Pretláčanie rukou, futbal, ping-pong, metlobal a ďalších vyše 40 športov už v nedeľu na evente Bratislava, športujúce mesto!

BRATISLAVA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V nedeľu to bude v Bratislave žiť športom!

Slováci sa nevenujú športu tak, ako by mali a situácia je podobná aj v iných európskych krajinách. Aj preto vznikla idea zorganizovať Európsky týždeň športu. Samozrejme, Slovensko nesmie chýbať a aj my chceme propagovať pohyb, šport a zdravý životný štýl. A úprimne nás teší, že tu máme ďalší ročník eventu Bratislava, športujúce mesto! V Sade Janka kráľa  je pripravených nekonečno športových aktivít, všetko je zadarmo, sú nachystané súťaže, ceny a hlavne pozitívna energia, zábava a pohyb. Klasický futbal, hokej, ale i menej klasický metlobal. Organizátori nezabudli na športy od výmyslu sveta - baseball, lakros, zábavný loopyball, oddýchnuť (po fyzickej stránke) si môžeš aj pri šachu a hneď na to si môžeš vyskúšať nohejbal, tenis či frisbee.

Pretláčanie rukou, futbal, ping-pong, metlobal a ďalších vyše 40 športov už v nedeľu na evente Bratislava, športujúce mesto!
Zdroj: Courtesy of Michael E. Mason / dailytexanonline.com

Všetko toto vypukne v nedeľu 11. septembra v spomínanom Sade Janka Kráľa od 10:00 a potrvá to do večera. Okrem toho budú celý deň v Auparku exhibície a showky, na stanovištiach v parku budú rôzne stánky, oddychová chillout zóna, športové kvízy a proste všetko, čo sa športu týka. Zoznam športov, program a všetky info, ktoré budeš potrebovať nájdeš na webe www.sportujucemesto.sk a na FB evente.

Domov
Zdieľať
Diskusia