Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2016, 14:09
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Na ceste za kulturistickým snom ho nezastavil ani Downov syndróm. Collin skončil na svojej prvej súťaži piaty a nikdy nebol šťastnejší

ZDRAVIE
Uložiť Uložené

Z Collina a Glenna sa stala nerozlučná dvojica.

Minulý november si sa prostredníctvom nášho článku mohol zoznámiť s inšpiratívnym chlapíkom menom Collin Clark. Tento mladý chalan má od narodenia Downov syndróm, avšak ani ten ho nezastavil na ceste za svojím snom stať sa bodybuilderom, keď sa zamestnal ako recepčný v jednom fitness centre a onedlho spoznal svojho mentora Glenna Ubelhora, ktorý sa v ňom pripravoval na súťaž. Ako sme spomínali už vtedy, Collin sa na Glenna chodil potajomky pozerať a potom jeho pohyby napodobňoval, čo si Glenn nemohol nevšimnúť, a tak sa dali do reči a všetko sa zmenilo.

Ešte v novembri sme náš prvý článok zakončili slovami, že sa Collin už svedomito pripravuje na svoju prvú kulturistickú súťaž pred stovkami ľudí a v úctyhodnej forme sa nakoniec na pódium súťaže Kentucky Muscle skutočne aj postavil a vôbec nepatril medzi súťažiacich do počtu, keďže nakoniec skončil na parádnom 5. mieste. Táto udalosť v jeho živote však nebola len o umiestnení, ale o tom, že sa mu napriek všetkým životným prekážkam podarilo dostať až tam, kde sa nachádza dnes a spoločne so svojím trénerom Glennom, ktorého považuje sa ozajstného brata a člena svojej rodiny, sa deň čo deň pripravujú a vylepšujú svoju formu. Collin o svojej životnej zmene a návšteve posilňovne hovorí iba v superlatívoch a podľa jeho vlastných slov ho práve posilňovňa zmenila ako po psychickej, tak aj po fyzickej stránke. A ako stihol poznamenať jeden komentujúci pod videom portálu Men’s Health, tento chlapík sa očividne môže pochváliť množstvom svalov, ale tým najväčším je jeho srdce.  

 

Domov
Zdieľať
Diskusia