Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2018, 17:07
Čas čítania 0:00
Diana K

Kráľovná popu opäť šokuje svet. Predmety určené pre domácnosť používa na tvár

MÓDA MADONNA
Uložiť Uložené

Lyžičky, vidličky, ba dokonca nožík. Pomôcky, ktoré poslúžia na skrášlenie pleti.

Ak ste si mysleli, že kráľovná popu Madonna už nemôže ničím prekvapiť, ste na omyle. Najnovšie sa pochválila na sociálnej sieti Instagram, ako sa stará o pleť. A to dosť zvláštnym spôsobom. Excentrická speváčka je názoru, že príborový set sa nemusí používať len pri každodennom používaní v domácnostiach alebo v reštauráciách, ale môže sa využiť aj ako pomôcka na tvár.

Napríklad taká pravá strieborná lyžička, ktorú dokonca odporúča používať aj nemecký doktor René Koch, dokáže zredukovať vrásky, zlepšiť krvný obeh a zbaviť pleť nadbytočnej tekutiny. Avšak za lyžičkou nezaostáva ani taká vidlička. Pomocou tejto vecičky sa môže premasírovať pleť, čo zabezpečí, že sa bude vytvárať menej vyrážok. A na čo ten nožík? Nožík, vyrobený zo striebra, používa táto diva na vtlačenie akýchkoľvek hrbolčekov, ktoré nájde na tvári. Ako samotná Madonna povedala, odkedy používa príbor na skrášlenie, jej pleť sa výrazne zlepšila.

Domov
Zdieľať
Diskusia