Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2017, 19:58
Čas čítania 0:00
Radka T.

Moletka, ktorá drasticky schudla, dobrovoľne nabrala kilá späť. Tvrdí, že nikdy nebola šťastnejšia

Uložiť Uložené

Iona Chira si musela prejsť drsnou premenou, aby zistila, kedy je naozaj šťastná.

Priberanie, chudnutie a znovu priberanie je problémom mnohých žien. Nie každá má totiž šťastie na stabilnú váhu a niekedy sa zdá, ako keby priberali snáď len zo vzduchu. Aj Iona Chira patrí medzi tie ženy, ktoré si museli štíhlu postavu tvrdo vydrieť. No tá jej neostala dlho a dnes má opäť plnšie krivky. No, paradoxne, konečne je šťastná.

Londýnčanka Iona bola dlho moletkou, ktorá vážila 115 kilogramov a jej denný prísun kalórií bol 4-tisíc. To ju, samozrejme, trápilo a preto sa rozhodla zaprieť a niečo s tým začať robiť. Z veľkosti 50 sa dostala na veľkosť 38 a schudla skoro 40 kilogramov. Postava sa jej krásne vyformovala a zrazu sa z nej stala iná žena. Musela však držať extrémnu diétu a strážiť si váhu. Okrem toho prísne dbala na stravu a bála sa každého ďalšieho kilogramu navyše. Aj napriek tomu, že vyzerala atraktívne a mala štíhly driek i pevnú postavu, pohľadu do zrkadla sa vyhýbala. 

Dôvodom, pre ktorý sa rozhodla drasticky schudnúť, bol fakt, že s nadváhou si nemohla splniť sen o pripojení sa k policajným silám. To, že ju vlastná nadváha takto obmedzuje a znemožňuje jej dosahovať vytúžené ciele, ju nakoplo k tomu, aby schudla. Lenže, keď sa jej to podarilo a mohla sa pýšiť svojou postavou, uvedomila si, že vlastne vôbec nie je šťastná

Rozhodla sa preto pre zlatý stred. Denne prijme 2-tisíc až 2 500 kalórií, jej konfekčná veľkosť je 42 a váži rovných sto kíl. Čo je však najpodstatnejšie - tvrdí, že nikdy nebola šťastnejšia. Už viac nechce, aby jej životné šťastie a úspechy ovplyvňovali a merali čísla či veľkosti.

Z fotografií je zrejmé, že jej slabou stránkou či nedostatkom je spodná časť tela. Väčšie stehná a širšie boky však už nie sú ničím, s čím by musela bojovať. O svoje telo sa aj naďalej stará, cvičí a snaží sa ho aspoň spevňovať - no už nie drasticky chudnúť. Práve teraz by sa dala označiť za ženu krv a mlieko so zdravým sebavedomím. 

„Nikdy som nebola šťastnejšia a taká sebaistá ako teraz,“ uviedla na Instagrame, kde svoje trampoty s váhou pravidelne zaznamenáva. Okrem toho sa fotí v rôznych lichotivých outfitoch, aby ukázala, že aj ženy plnších tvarov môžu vyzerať dobre. 

Jej cieľom je prostredníctvom sociálnej siete povzbudzovať ženy, aby sa prijali také, aké sú. Už vie, že kľúčom k tomu, aby vyzerala dobre, je dôvera v samú seba a o tom sa snaží presvedčiť aj ďalšie ženy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia