Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2017, 15:59
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Krásna dcéra Cindy Crawford akoby mame z oka vypadla. Iba 16-ročnú slečnu však na mólach kritizujú za príliš vychudnutú postavu

MÓDA
Uložiť Uložené

Kaia Gerber bude onedlho jednou z najvyhľadávanejších modeliek.

Ak sa spoja dvaja krásni a úspešní ľudia, ich potomkovia zvyčajne v kategórii príťažlivosti nezaostávajú. Skvelým príkladom je dcéra supermodelky Cindy Crawford a Randeho Gerbera, stále iba 16-ročná Kaia Gerber, o ktorej sme písali ešte pred dvomi rokmi. Kaia vtedy mala svoju modelingovú kariéru sľubne rozbehnutú a tento rok ju povýšila na ďalšiu úroveň. Objavila sa na viacerých prestížnych módnych prehliadkach v rámci Paris Fashion Week a aj keď nie je ani plnoletá, má za sebou spolupráce so značkami, ako Calvin Klein, Marc Jacobs, Burberry, Alexander Wang, Prada či Moschino.

Mladú krásku zastupuje modelingová agentúra IMG, ktorá má pod svojimi krídlami sestry Gigi a Bellu Hadid, ale aj najkrajšie dievčatko na svete Thylane Blondeau. Práve v spojitosti s Thylane sa po vystúpení 16-ročnej tínedžerky na mólach vynorili mnohí kritici, tvrdiaci, že Kaia by vo svojom veku nemala tráviť čas na mólach a v šoubiznise, ale skôr v škole a s kamarátmi. Objavili sa dokonca aj neprajníci, podľa ktorých je Kaia síce krásna, avšak príliš vychudnutá a podozrievali ju z anorexie. Vďaka svojej svetoznámej mame sa o príležitosti báť nemusí a takmer 2 milióny fanúšikov na Instagrame svedčia o tom, že Kaia bude dlhodobo patriť medzi najvyhľadávanejšie modelky budúcich rokov.  

Příspěvek sdílený Kaia (@kaiagerber),


Příspěvek sdílený Kaia (@kaiagerber),


Příspěvek sdílený Kaia (@kaiagerber),













Domov
Zdieľať
Diskusia