Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. novembra 2019, 14:49
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Režiséri Infinity War a Endgame pracujú na dokumente, ktorý zobrazí vojnu medzi DC a Marvelom

FILMY A SERIÁLY DC DC KOMIKSOVKY MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Bratia Russovci budú produkovať zaujímavo znejúci dokument.

Bratia Russovci sú pojem nielen v komiksovom svete. Dali si od neho pauzu, keď s Tomom Hollandom začali nedávno natáčať drámu Cherry, o vojakovi, ktorý po vojne začne vykrádať pumpy a obchody, no dlho nevydržali. Variety totiž informuje, že režiséri sú výkonnými producentmi na dokumente o vojne a rivalite medzi DC a Marvelom. Nebudú síce režírovať, ale priamo a aktívne budú projekt produkovať a určite budú aj konzultantmi. 

Odporúčané
Steven Spielberg chystá hororový seriál. Pozrieť si ho budeš môcť len na smartfóne a o pol noci Steven Spielberg chystá hororový seriál. Pozrieť si ho budeš môcť len na smartfóne a o pol noci 11. júna 2019, 13:45

Dokument si objednala mobilná streamovacia služba Quibi (Spielberg pre ňu napríklad natočí seriál, ktorý sa dá pozerať len v noci). Bude vytvorený na základe knihy Reeda Tuckera Slugfest: Inside the Epic, 50-Year Battle between Marvel and DC. Zachytávať bude ich progres ako komiksových vydavateľov, po obrovské konglomeráty a neskôr aj filmové štúdiá.

Dozvieme sa mnohé zaujímavosti z oboch svetov, pričom nám tvorcovia už teraz sľubujú rozhovory s významnými autormi a riaditeľmi z oboch strán, ako i exkluzívne odhalenia o slávnych postavách a komiksoch či pikošiek zo zákulisia. Premiéry by sme sa mohli dočkať buď koncom budúceho, alebo začiatkom roka 2021. 

Režiséri Infinity War a Endgame pracujú na dokumente, ktorý zobrazí vojnu medzi DC a Marvelom
Domov
Zdieľať
Diskusia