Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2019, 8:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Instagram výrazne rozširuje územie, kde používatelia nebudú vidieť počítadlo lajkov na príspevkoch

TECH INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Test sa dostáva do ďalšej fázy – Instagram bude získavať dáta po odstránení lajkov v Spojených štátoch.

Instagram počas uplynulého roka podnikol veľa krokov smerom k tomu, aby sa stal najbezpečnejšou sociálnou sieťou na svete. Bojuje proti dezinformáciám, nenávisti aj kradnutiu obsahu, tým najvýraznejším rozhodnutím je zrušenie zobrazovania počítadla lajkov pre všetkých používateľov.

Zatiaľ je implementácia vo fáze testovania, postupne sa však rozširuje do viacerých krajín. Najnovšie CEO spoločnosti Adam Mosseri oznámil, že novinku budú testovať od budúceho týždňa v Spojených štátoch. 

Odporúčané
Moma: Nedostávame zaplatené za počet lajkov, zrušenie počítadla by som prijala. Čo hovorí na novinku Instagramu psychológ? Moma: Nedostávame zaplatené za počet lajkov, zrušenie počítadla by som prijala. Čo hovorí na novinku Instagramu psychológ? 8. augusta 2019, 18:32

Aj v USA bude test fungovať rovnako ako všade inde – žiadny z používateľov neuvidí počítadla srdiečok na cudzích príspevkoch, fotky však naďalej môžu ľudia lajkovať. Majiteľ fotky alebo videa vždy uvidí, koľko lajkov dostal. Cieľom je rozviazať verejnosti ruky v tom, aký obsah budú pridávať. Instagram chce, aby sme slobodnejšie pridávali príspevky bez toho, aby sme selektovali len tie s potenciálom na veľký dosah. 

Zatiaľ nie je známe, kedy by sa mohla implementácia veľkej zmeny dostať aj do našich končín, práve aktuálne rozšírenie napovedá, že sa testy dostávajú do ďalšej fázy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia