Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. marca 2015, 19:22
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Dostali Spider-Man a Captain Marvel svojich hercov a koho si v MCU zahrá Vin Diesel?

FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY VIN DIESEL
Uložiť Uložené

Marvel si pozval na kasting pre rolu Spideyho len 16-ročného chlapca. Údajne už obsadili aj Captain Marvel a svoju rolu v MCU pravdepodobne potvrdil už aj Vin Diesel.

Nasledujúci článok obsahuje možné spoilery. Keďže novinky o Marvel nemusí každý z vás, rozhodol som sa dnešné newsky spojiť v jeden článok. Začneme Captain Marvel, pre ktorú už údajne Feige a spol. našli predstaviteľku. Snáď to teda dostala Emily Blunt, aj keď to je asi len naše zbožné prianie. Meno herečky by sme sa ale mohli dozvedieť už o mesiac. Hovorí sa totiž, že by mohla mať cameo v Age of Ultron, čo je celkom logická možnosť na odhalenie novej postavy. Ak neuvidíme Spideyho alebo Captain Marvel, tak koho?

Dostali Spider-Man a Captain Marvel svojich hercov a koho si v MCU zahrá Vin Diesel?


Druhá informácia sa týka Spideyho a tu už ide o totálnu kačicu. Internetom koluje správa, že Marvel si pozval na kasting len 16-ročného Mateusa Warda, ktorého môžete poznať zo seriálov Hostages, Parenthood či Weeds. Ide o úplne neznámeho klučinu, no Marvel aj tak veľa možností nemá. Musí sa jednoducho spoliehať, že vybraný herec bude s vekom rásť aj čo sa hereckých kvalít týka. Určite by sa im zišiel „druhý“ Ellar Coltrane (Boyhood). Výberom tohto chlapca trafil Linklater doslova klinec po hlavičke. Marvel chce, aby ich Spidey rástol s fanúšikmi podobne ako Harry Potter, takže bude výberom predstaviteľa azda najpopulárnejšieho hrdinu od Marvelu veľa riskovať. Koho by ste si vedeli pod pavúčou maskou predstaviť vy?

Dostali Spider-Man a Captain Marvel svojich hercov a koho si v MCU zahrá Vin Diesel?

Posledná časť dnešného článku sa týka Vina Diesela, ktorý sa už dostal z depiek spôsobených smrťou Paula Walkera a zdá sa, že znova začína hovoriť o svojom pôsobení v Marvel Cinematic Universe. Po prepožičaní hlasu Grootovi by sa mal objaviť v roku 2019 v sólovke pre Inhumans, aj keď je vysoko pravdepodobné, že dovtedy sa ešte s Black Boltom (ktorého má hrať Diesel) a spol. určite stretneme. Ironické je, že zatiaľ čo Groot povie len tri slová, Black Bolt hovoriť nesmie vôbec, pretože jeho hlas je doslova deštruktívny. Vin sa v rozhovore pre MTV vyjadril nasledovne: Popravde, užil som si moje malé dobrodružstvo s Grootom. Pramenilo z toho veľa skúseností, ktoré mi dala samotná postav, štáb, a hlavne geniálny James Gunn (režisér Guardians). Ale, rovnako tak som si užil aj samotný vstup do MCU. A z toho pramenia len dobré veci...

Je na každom z nás, ako si interpretuje Vinove slová, no spoločne s jeho niekdajším teasovaním hrania Black Bolta je temer isté, že ho skutočne uvidíme obliekať jeho kostým. Tešíte sa? 

Domov
Zdieľať
Diskusia