Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2015, 14:23
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Mark Ruffalo chce spraviť Planet Hulk, čo na to Marvel?

FILMY A SERIÁLY MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Mark Ruffalo akosi mení názor. V najnovšom rozhovore totiž prezradil, že by veľmi rád spravil Planet Hulk. Dočkáme sa ho ale?

O Planet Hulk sa viedli reči a teórie už pred pár rokmi. Každý dúfal, že keď nie práve tento príbeh, Hulk dostane v 3. Fáze iný samostatný film. Nestalo sa tak a Hulka uvidíme v stand-alone počine najskôr v roku 2020. Mohlo by ísť konečne o Planet Hulk? Možné to je. Nakoniec, našu teóriu o budúcnosti MCU ste si už prečítať mohli a myslím si, že celkom dáva zmysel.

Ruffalo už dávnejšie povedal, že Planet Hulk urobiť nechce. Snímka by totiž celá bola vytvorená pomocou CGI, efektov a mo-cap hercov. Jediné, čo by bolo reálne, by boli kulisy a prostredie (krajina). V poslednom rozhovore pre IGN bola Ruffalova položená otázka o budúcnosti Zeleného Goliáša. A ako odpovedal?

„Myslím, že máme mnoho možností, kam s Hulkom ísť. No, možno aj do vesmíru, možno sa začína hovoriť o Planet Hulk.“ Na záver dodal, že by bol veľmi, veľmi rád, keby do toho s Marvelom šli.

Čo myslíte, dočkáme sa do 5 rokov Planet Hulk, prípadne, načrtne sa tento príbeh už v Guardians of the Galaxy 2, čo ale režisér James Gunn vyvrátil?

Celý animák si môžete pozrieť aj na youtube

Domov
Zdieľať
Diskusia