Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2015, 9:01
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Netflix potvrdil 2. sériu Daredevila na rok 2016!

FILMY A SERIÁLY DAREDEVIL NETFLIX
Uložiť Uložené

Po skvelej prvej sérii sa nás Netflix rozhodol nenaťahovať a ohlásil druhú sériu pre rok 2016.

Zase tak dlho to netrvalo, že? Keď som v recenzii písal, že Daredevil si pôdu pre 2. sériu pripravil viac než dobre, rozhodne to neboli slová do prázdna. Netflix si to myslí tiež a tak oficiálne ohlasuje nové časti pre rok 2016. Má to však aj svoje zlé stránky. Ak je skutočne priestor pre vďaku a obdiv niekomu, kto sa o úspech a kvalitu tohto seriálu pričinil azda najviac, tak je to Steven S. DeKnight, showrunner prvej série a Drew Goddard, jej scenárista. Bohužiaľ, títo dvaja páni nemajú čas, pričom DeKnight opúšťa seriál nadobro. Goddard bude plniť funkciu výkonného producenta po boku Jepha Loeba, Marca Ramireza a Douga Petrieho. Poslední dvaja spomínaní budú zároveň showrunneri. Údajne sa vo veľkej miere podieľali aj na prvej sérii, takže sa dielo rozhodne neprenecháva v cudzích rukách. V každom prípade je veľká škoda, že seriál opustil DeKnight. My ale novým ľuďom u kormidla držíme palce. Vrátiť by sa mali všetky postavy.

Netflix potvrdil 2. sériu Daredevila na rok 2016!


Do konca roka ešte na Netflixe uvidíme AKA Jessica Jones, v roku 2016 príde Luke Cage, Daredevil (2. séria) a Iron Fist. Predpokladá sa, že v roku 2017 dorazí miniséria The Defenders, ktorá týchto 4 Street Level Heroes spojí v jednej show. Viac informácií tu.

Netflix potvrdil 2. sériu Daredevila na rok 2016!
Domov
Zdieľať
Diskusia