Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. februára 2016, 22:28
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Krásky Alice Eve a Bryce Dallas Howard sa objavia v epizóde seriálu Black Mirror, ktorú zrežíruje Joe Wright

FILMY A SERIÁLY BLACK MIRROR NETFLIX
Uložiť Uložené

Na tretej sérií sa už pracuje a chystaný projekt poctila posila nemalého kalibru, režisér snímok ako Atonement či Pride & Prejudice.

Pokiaľ ste fanúšikovia kvalitnej seriálovej tvorby a zároveň nás aj pravidelne sledujete, tak už s veľkou pravdepodobnosťou viete, že sa chystá tretia séria populárneho britského projektu Black Mirror (náš Tip na seriál by vás o jeho sledovaní presvedčiť mohol). Na starosť si ho tentokrát vezme známa streamovacia spoločnosť s názvom Netflix, ktorá už v týchto chvíľach poctivo pripravuje dvanásť nových epizód, pričom väčšinu z nich napíše sám tvorca seriálu, Charlie Brooker. Čo sa týka príbehového obsahu jednotlivých častí, nevieme zatiaľ síce nič konkrétne, niekoľko informácií z iného súdka sa však predsa len našlo.

Krásky Alice Eve a Bryce Dallas Howard sa objavia v epizóde seriálu Black Mirror, ktorú zrežíruje Joe Wright

Najnovšie správy totiž vravia, že sa k projektu pripojil aj talentovaný režisér Joe Wright (Atonement, Pride & Prejudice), ktorý bude mať na starosti jednu z nových epizód a aby toho nebolo málo, tak sa v nej môžeme tešiť na herečky, akými sú Bryce Dallas Howard (Jurassic World, 50/50) a Alice Eve (Before We Go, Star Trek Into Darkness). To už znie viac ako dobre, čo poviete? Ďalším a doposiaľ posledným zverejneným menom, ktoré dostane vlastný režijný priestor, je Owen Harris. Ten na Black Mirror už v minulosti pracoval a v jeho epizóde sa objaví napríklad Mackenzie Davis (The Martian) či Gugu Mbatha-Raw (Concussion). Ako seriál vnímate vy? Tešíte sa na tretiu porciu nových dielov, alebo to nie je nič pre vás?

V úplnom závere si ešte vychutnajte toto krátke lákadlo.

Domov
Zdieľať
Diskusia