Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2016, 17:42
Čas čítania 0:00
rulezz

Empire pokračuje v druhej sérii skvelým trailerom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nový diel seriálu Empire sa už blíži, prichádza 30. marca v USA.

Štúdio FOX vydalo trailer na nový diel druhej polovice druhej série Empire, ktorý sa na divácke obrazovky dostaví už 30. marca. V seriáli ide o príbeh bývalého drogového dealera Luciousa Lyona (Terrence Howard), ktorý sa stal hip-hopovým magnátom a výkonným riaditeľom Empire Entertainment. Jeho život by bol krásny, keby to všetko nezničila krutá diágnoza, amyotrofická laterárna skleróza. Lyon teda pripravuje svojich troch synov - Andreho (Trai Byers), Jamala (Jussie Smollett) a Hakeema (Bryshere Y. Gray), aby jeden z nich bol schopný po jeho smrti zodpovedne viesť rodinný podnik. Tí sa však k veci postavili podľa očakávaní a stavajú sa jeden proti druhému a aby toho nebolo málo, z väzenia sa vracia Luciousova bývala manželka Cookie, ktorá si odpykala sedemnásťročný trest.

V novom jarnom dieli nás čaká krutý pád Rhondy (Kaitlin Doubleday) zo schodov, za ktorou sa rodina Lyonovcov ihneď ponáhľa do nemocnice. V Empire sa za ten čas chystajú čudné plány. Za pomoci Camillie (Naomi Campbell) sa z tróna firmy má odporúčať Lucious a novým CEO riaditeľom sa má stať jeho syn Hakeem. Lucious, v odhodlaní získať späť svoju silu a postavenie, sa rozhodne spojiť so svojimi poskokmi za účelom vyhrážania sa, a má v pláne na svetlo sveta za pomoci žurnalistov vyslať zopár zaujímavých príbehov.

Domov
Zdieľať
Diskusia