Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2016, 15:03
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Tom Hanks cestuje do Saudskej Arábie uzavrieť obchod svojho nepodareného života

FILMY A SERIÁLY TOM HANKS
Uložiť Uložené

Tom je večný cestovateľ a to sa nezmení ani v jeho nadchádzajúcom filme.

Tom Hanks nespomaľuje ani vo svojích 60 rokoch a všetci musíme uznať, že jeho herecká charizma dozrieva ako víno. V jeho najnovšom projekte s názvom A Hologram for the King sa totiž opäť vžije do roly obyčajného chlapíka a vydá sa do ďalekej Saudskej Arábie za biznisom, ktorý mu môže zmeniť život. Potenciálu by tu bolo dostatočne veľa, pretože film adaptuje príjemnú novelu od Davea Eggersa s rovnomenným názvom. Réžiu majú na starosti páni Tom Tykwer (napísal aj scenár), najznámejší vďaka ambicióznemu Cloud Atlas a nováčik Ahmed Al-Ibrahim. Po boku Toma sa tiež objaví Ben Whishaw (Spectre, Skyfall, The Danish Girl), Tom Skerritt (Alien, Top Gun, MASH) či arabsky vyzerajúca kráska Sarita Choudhury (A Perfect Murder, posledný dvojdiel Hunger Games). Film sa dostane do kín už 22. apríla

A ako film opisuje oficiálna synopsa? Ako stret dvoch kultúr, nastávajúci po tom, čo je Americký biznismen (Tom Hanks) vyslaný do SA uzavrieť ponuku vyskytujúcu sa raz za život. Zmätený z miestnych tradícií a spomaľovaný neprehľadnou byrokraciou sa pomaly začína zbližovať s miestnym nápomocným taxikárom (Alexander Black) a nádhernou doktorkou (Sarita Choudhury). Bohužiaľ, trailer nie je ničím výnimočný (a v niektorých aspektoch aj zlý) a tak nám ostáva dúfať, že na veľkom plátne to vypáli lepšie. Nechajme sa prekvapiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia