Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2016, 13:30
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Výborne obsadený Kong: Skull Island sa pripomína pohľadom do zákulisia a taktiež vieme, o čom približne bude

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prvý z troch plánovaných projektov, ktoré vzídu zo spolupráce spoločností Warner Bros. a Legendary, predstavuje niektoré postavy a štipku príbehu.

Od nášho posledného článku, ktorý sa týkal snímky s názvom Kong: Skull Island, síce ubehla už poriadne dlhá doba, po prvých fotografiách z natáčania a zároveň aj niekoľkomesačnom čakaní na akúkoľvek novinku však máme konečne dôvod na radosť. Pri príležitosti udeľovania cien MTV Movie Awards bolo totiž zverejnené krátke video, ponúkajúce nielen jedinečný pohľad do zákulisia natáčania, ale aj vyjadrenia hercov a zopár celkom čerstvých záberov. V centre diania príbehu sa ocitne tím prieskumníkov vedený postavou Toma Hiddlestona, ktorý sa odváži zájsť do vnútrozemia zradného ostrova. Skupina bude ale počas hľadania mýtického séra konfrontovaná niekoľkými neobyčajnými bytosťami.

Režíruje Jordan Vogt-Roberts (The Kings of Summer, seriál You're the Worst) o scenár sa postaral John Gatins (Coach Carter, Flight) spolu s Maxom Borensteinom (Godzilla, seriál Minority Report) a okrem vyššie spomínaného Hiddlestona sa objaví aj Samuel L. JacksonBrie LarsonJohn GoodmanJing TianCorey HawkinsJason MitchellJohn OrtizShea Whigham či Toby Kebbell. Kong: Skull Island, teda prvý z troch naplánovaných projektov, za ktorými stoja spoločnosti Warner Bros. a Legendary, dorazí do našich kín 9. marca 2017. Dovtedy nás sledujte aj naďalej, pretože s novými informáciami sa s vami určite podelíme.

Domov
Zdieľať
Diskusia