Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2016, 16:08
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

V novom seriáli BrainDead sa politikom v mozgu usadí správanie meniaci parazit

FILMY A SERIÁLY VIDEO
Uložiť Uložené

Ak nás pri sledovaní neudrží dej, mohla by aspoň Mary Elizabeth Winstead.

Počuli ste už o televíznom projekte, ktorý dokopy mixuje politický thriller, jemné sci-fičko a satirickú komédiu? Ak nie, nič si z toho nerobte, ani my. Vyzerá to ale tak, že na scénu prichádza nový seriál z dielne CBS pod názvom BrainDead, pokúšajúc sa práve o túto netypickú žánrovú zábavku. Stoja za ním tvorcovia solídne hodnoteného seriálu The Good Wife, Robert a Michelle Kingovci. Na obrazovkách uvidíme napríklad Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane), Tonyho Shalhouba (Monk), Dannyho Pina (Cold Case), Aarona Tveita (Gossip Girl) a mnoho ďalších. Stále však netušíte o čo ide? Najlepšie to vysvetľuje oficiálna synopsa.

Vyberieme sa do sveta veľkej politiky zasadeného priamo do Washingtonu D. C. Tam budeme sledovať mladú Laurel, ktorá je tu nová a hneď zo začiatku si všíma dve veci. Prvou je, že vláda prestala pracovať a druhou, že sa členom kongresu a iným zamestnancom usadili v hlave parazity  živiace sa mozgom. Laurel sa tu však neocitla náhodou. Pomáha s kampaňou svojmu bratovi Lukeovi. Aj napriek odlišným názorom sa spriatelí s pracovitým republikánom Garethom, excentrickým géniusom Gustavom či študentkou medicíny Rochelle. Spoločne zisťujú, čo sa vlastne deje a rozhodnú sa zastaviť tieto mimozemské potvory, keďže je veľmi možné, že ich zničením sa predíde skaze celého sveta. Ak vás synopsa a prvé promo video zaujalo, vedzte, že show premiéruje 13. júna.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia