Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2016, 16:29
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Vieme, akí mutanti budú bojovať proti zlu vo filme New Mutants, spin-offe X-Men

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Josh Boone si na svoj zoznam snímok prihodil Marvelovku. Podarí sa mu preraziť?

Mladý režisér Josh Boone je viac stotožnený so sociálnymi médiami než jeho konkurencia a svojím fanúšikom cez instagram predstavil svoj nový projekt. Už nejaký čas sa vie, že Josh, ktorý nakrútil aj romantické The Fault In Our Stars, si do rúk zobral marvelovku New Mutants. Tá je spin-offom série X-Men a uvidíme v nej príbehy mutantov, ktorých ešte nepoznáme. Najnovšie sme však zistili, že sa vo filme objaví Magik (sestra Colossusa) s teleportačnými schopnosťami, Wolfsbane meniaci sa na vlkolaka podľa potreby, Mirage s talentom na vizualizáciu myšlienok alebo strachov ostatných ľudí, Cannonball, ktorý vie lietať ako riadená strela, Sunspot vediaci absorbovať slnečnú energiu a vytvoriť silné lúče energie a v neposlednom rade Warlock so schopnosťou meniť svoju veľkosť a tvar. Popri ich boku by mal stáť mladý Professor X (James McAvoy), avšak toho všetci poznáme.

Vieme, akí mutanti budú bojovať proti zlu vo filme New Mutants, spin-offe X-Men
Zdroj: www.comingsoon.net

Kto si ale spomínané postavy zahrá? Zatiaľ nič nie je potvrdené, avšak s veľkou pravdepodobnsťou uvidíme Maisie Williams (Arya z Game of Thrones) a Anyu Taylor-Joy (The Witch) s rolami Magik a Wolfsbane. K nim by sa mala pridať aj o čosi známejšia Storm (Alexandra Shipp). Snímka má pred sebou ešte niekoľkoročnú cestu do kín a detaily sa stále držia pod pokrievkou. Okrem iného bude adaptáciou komiksovej série ešte z roku 1982 a rozhodne sa máme na čo tešiť. Dátum, dokonca ani rok premiéry ešte nie je známy a musíme si na bližšie informácie ešte počkať.

Domov
Zdieľať
Diskusia