Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2016, 11:40
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Daredevilov budúci parťák Luke Cage dostane vlastný seriál už na jeseň. Bude o politike

FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Mike Colter sa vrámci možností rozhovoril o svojej tvrďáckej postave Lukea Cage, člena The Defenders.

Ak máte nasledovaného netflixáckeho Daredevila a najmä Jessicu Jones, určite vám neuniklo ani to, že ďalší z partičky takzvaných The Defenders dostane svoj vlastný seriál už v septembri tohto roku. Reč je o tvrďáckom hrdinovi z Harlemu menom Luke Cage, ktorého sme už v zopár článkoch spomenuli. Je zvláštne, že show premiéruje už o 4 mesiace, no tvorcovia nevypúšťajú žiadne pikantné informácie a všetko sa snažia udržať pekne pod pokličkou. Videli sme však prvý teaser a snáď sa všetci zhodneme na tom, že Luke bude so svojou nepriestrielnou kožou veľkým adeptom na 13 hodinový maratón plný poriadnej akcie. Pár podrobností sa k nám však dostalo, a to konkrétne od samotného predstaviteľa hlavného hrdinu Mikea Coltera, ktorý poskytol EW krátky rozhovor. Nižšie si môžete pozrieť obe videá (rozdelené vďaka technickým problémom), no vašu pozornosť upriamujeme na video číslo dva, kde sa Colter dostáva k zaujímavým dejovým poznatkom.

 

„Máme tu nielen politikov, ale aj veľa pochybných postáv, ktoré operujú na opačnej strane práva. Čo robia? To vám neprezradím, ale stáva sa z toho situácia, kedy na scénu prichádza mnoho ľudí snažiac sa Harlemu pomôcť. Myslia si, že ich záujmy sú tými najlepšími záujmami pre štvrť, no poháňa ich chamtivosť, sebeckosť a niekedy sú jednoducho príliš krátkozrakí. To, čo robia, môže práve naopak poškodzovať komunitu."

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Trilery o kanibalovi a mimozemšťanoch, politicky nekorektná akčná jazda aj kultový Hriešny tanec Čo pozerať cez víkend? Trilery o kanibalovi a mimozemšťanoch, politicky nekorektná akčná jazda aj kultový Hriešny tanec 20. apríla 2024, 9:00

V tomto momente prichádza na scénu Luke. Lukea nemotivuje žiadna zo spomínaných vecí. Je to poriadne inteligentný chlapík, ktorý načúva ľudom a berie si ich rady k srdcu. Uvedomuje si tiež, že plány istých jedincov nemusia byť v konečnom dôsledku vôbec dobré, a preto zasahuje. Zasahuje, pretože vie, že sa deje množstvo zlých vecí a veľa ľudí prišlo o zdravie či život. Je jediný, kto tomu môže zabrániť, lebo policajné zložky nemusia byť stále najschopnejšie či najčistejšie. Bez toho, aby som zasiahol do väčších detailov iba potvrdím, že Luke bude musieť povstať a byť chlap na správnom mieste."

Vyjadril sa aj k objaveniu samotnej Jessicy Jones, keď diplomatky odpovedal, že síce nemá dovolené podávať takéto informácie, no je od neho v meste vzdialená iba pár minút vlakom.

Daredevilov budúci parťák Luke Cage dostane vlastný seriál už na jeseň. Bude o politike
Zdroj: Movieweb

My si ešte zrekapitulujme, že Luke Cage získal nadľudskú silu a hlavne nezraniteľnú kožu po tom, čo absolvoval nepodarený experiment. Náhle sa stáva utečencom, snažiac sa napraviť chyby minulosti. Dej sa odohráva v srdci New Yorku v časti nazývanej Harlem, kde bojuje proti hlavnému záporákovi Cottonmouthovi, ktorý tiež oplýva nadľudskou silou, vyzná sa v jedoch a má ostré kovové zuby.  Ako už bolo spomenuté, hlavnú úlohu si zobral na starosti Mike Colter (Million Dollar Baby, Men in Black 3, American Horror Story: Coven) a hlavného záporáka zosobní Mahershal Ali, známy najmä ako charizmatický Remy Danton z House of Cards (okrem iného aj The Curious Case of Benjamin Button či The Hunger Games: Mockingjay). Ďalej uvidíme Alfre Woodard (12 Years a Slave), Simone Missick (A Taste of Romance), Thea Rossiho (Cloverfield) a Franka Whaleyho (Pulp Fiction). O všetkých ďalších novinkách vás budeme informovať a nezabúdajte, že séria vychádza na Netflixe 30. septembra.

Domov
Zdieľať
Diskusia