Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2016, 16:42
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ďalšia porcia záberov pre Star Trek Beyond dokazuje, že o poriadnu akciu núdza rozhodne nebude

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Premiéra ďalšieho pokračovania Star Treku sa už pomaličky blíži a štúdio Paramount vypúšťa novú várku televíznych spotov.

Aj napriek skutočnosti, že nás nedávno zverejnený trailer pre blížiacu sa snímku Star Trek Beyond príliš neohúril, nestrácame nádej a stále veríme, že budeme z kinosál nakoniec vychádzať veľmi milo prekvapení. Prvé dva filmy boli totiž medzi divákmi naozaj úspešné, a preto je logické, že fanúšik série túži po kvalitnom pokračovaní aj tentokrát. Ako to ale vo výsledku dopadne, zistíme až 18. augusta 2016, kedy si u nás nadchádzajúci Star Trek odbije svoju premiéru. Štúdio Paramount Pictures však nenecháva nič na náhodu a vypúšťa do sveta ďalšiu trojicu zaujímavých TV spotov (pod textom), ktoré už klasicky odhaľujú niekoľko nových a doteraz nevidených momentov. Na záver už iba dodáme, že ak sa chcete dozvedieť všetko podstatné nielen o príbehu, vstúpte do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia