Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júla 2016, 14:06
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Predstaviteľ Draca Malfoya sa objaví v tretej sérii Flasha. Čo všetko o jeho postave zatiaľ vieme?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Herec Tom Felton, hviezda z celosvetovo obľúbenej filmovej série s názvom Harry Potter, si zahrá po boku šarlátového rýchlika Barryho Allena.

Pokiaľ sa zaujímate o komiksové seriály z dielne DC a zároveň nás aj pravidelne sledujete, tak už určite veľmi dobre viete, že sme sa téme tretej série Flasha venovali pomerne nedávno (o tom ale viac tu). A keďže kvalita tohto šarlátového rýchlika celkom hravo prekonala aj dlhodobejšie upadajúceho Arrowa, tak je jasné, že sa na jeho nadchádzajúce dobrodružstvá tešíme oveľa viac. O samotnom príbehu vyššie spomínanej série síce nič nové nevieme, objavila sa však jedna menšia kastingová bomba, ktorá za spomenutie rozhodne stojí. Je totiž potvrdené, že do Central City zavíta herec Tom Felton, známy najmä stvárnením Draca Malfoya v celosvetovo obľúbenej a úspešnej filmovej sérii s názvom Harry Potter. Tom sa bude v seriáli objavovať pravidelne a zahrá si postavu Juliana Dorna, člena tamojšej polície, ktorý začne Barryho Allena podozrievať a usúdi, že sa za jeho reputáciou „dobrého chlapíka“ určite ukrýva čosi viac. Čo hovoríte na túto novinku? Myslíte si, že dokáže účasť Feltona zaujať natoľko, aby dali Flashovi šancu aj ľudia, ktorí tento projekt ešte nevideli?

Predstaviteľ Draca Malfoya sa objaví v tretej sérii Flasha. Čo všetko o jeho postave zatiaľ vieme?
Zdroj: adorocinema.com
Domov
Zdieľať
Diskusia