Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2016, 13:05
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Tom Cruise a Doug Liman po vydarenom Edge of Tomorrow opäť spoja sily

FILMY A SERIÁLY TOM CRUISE
Uložiť Uložené

Dostaneme aj tento raz poriadnu dávku akcie?

Tom Cruise je stále hercom, ktorý má čo ukázať. Už v októbri ho uvidíme ako vražedného Jacka Reachera a na nasledujúci rok má pripravený nejeden projekt. Po úspešnom Edge of Tomorrow (2014) opäť spojí sily s režisérom Dougom Limanom (Mr. & Mrs. Smith), čo by malo znamenať ďalšiu kvalitnú pecku. Film si prvotne prisvojil názov Mena, avšak od dnešného dňa by ste ho mali spoznávať podľa názvu American Made. O čom vlastne bude? Tom Cruise si zahrá muža menom Barry Seal, skvelého pilota pašujúceho drogy, ktorého naverbuje CIA. Tá sa totiž chystá na obrovskú tajnú operáciu. 

Samotná snímka je už natočená a momentálne sa nachádza vo fáze post-produkcie. Jej prvotný plán premiéry sa presunul z januára 2017 na 29. september 2017, a teda s oficiálnym názvom a dátumom by sme sa mali čoskoro dozvedieť bližšie informácie. Okrem Toma v nej uvidíme Domhnalla Gleesona (Ex Machina), Sarah Wright (Marry Me), Jesseho Plemonsa (Black Mass), Caleba Landryho Jonesa (X-Men: First Class), Jaymu Mays (Glee), Benita Martineza (House of Cards), E. Rogera Mitchella (Selma), Lolu Kirke (Gone Girl) a Alejandra Eddu (The Bridge). Zostava vyzerá byť skvelá. Mimochodom, príbeh je podľa skutočných udalostí a odohral sa niekedy na začiatku osemdesiatych rokov. Tešíte sa?

Tom Cruise a Doug Liman po vydarenom Edge of Tomorrow opäť spoja sily
Zdroj: Paramount
Domov
Zdieľať
Diskusia