Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. decembra 2016, 11:17
Čas čítania 0:00
Barbara Leschingerová

Odvážny cestovateľ v podaní Charlieho Hunnama sa vyberie na dobrodružnú expedíciu do pralesa v životopisnom príbehu The Lost City of Z

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Skutočný príbeh The Lost City of Z nás vtiahne do amazonskej džungle na cestu za historickým objavom

V roku 1925 sa britský bádateľ Percy Fawcett (Charlie Hunnam) vybral so svojim 21-ročným synom Jackom a cestovateľom Henrym na odvážnu expedíciu do neznámej civilizácie v amazonskom pralese. Jeho cieľom bolo zmapovať biele miesta na mape a nájsť El Dorádo, mesto bájneho panovníka v Južnej Amerike, ktoré pomenoval Stratené mesto Z. Po rozsiahlych štúdiách sa rozhodol dokázať, že uskutoční jeden z najvýznamnejších objavov v histórii. Z expedície sa však výprava nikdy nevrátila a všetkých vyhlásili za nezvestných. Snímka sa natáčala podľa knihy The Lost City of Z: A Tale of Deadly Obsession in the Amazon  od spisovateľa Davida Granna. Za réžiou stojí James Gray (The Immigrant, Two Lovers) a okrem charizmatického Charlieho Hunnama (Crimson Peak, Pacific Rim) vo filme uvidíme Roberta Pattinsona (Life, Maps to the Stars, Water for Elephants), Toma Hollanda (Captain America: Civil War, In the Heart of the Sea) a Siennu Miller (Burnt, American Sniper). Premiéra The Lost City of Z je stanovená na 21. apríla 2017 a vy sa môžete pozrieť na teaser trailer, v ktorom nahliadneme do nebezpečnej a záhadnej Fawcettovej expedície.

Domov
Zdieľať
Diskusia