Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2017, 13:35
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Nahliadnite do zákulisia stand-up komédie 70. rokov! Nový seriál I'm Dying Up Here z produkcie Jima Carreyho prichádza s energickým prvým trailerom

FILMY A SERIÁLY JIM CARREY
Uložiť Uložené

Showtime prichádza s minisériou, ktorej by ste mali venovať pozornosť.

Nová seriálová dramédia I'm Dying Up Here nás v desiatich dieloch zavedie na stand-up scénu 70. rokov. Práve vtedy totiž odštartovalo svoju kariéru množstvo známych komikov (okrem iných aj David Letterman či Jay Leno). V seriáli z produkcie Jima Carreyho sa však pozrieme aj do zákulisia a do životov jednotlivých zabávačov, ktorí sú veľmi často problematickí, nešťastní ľudia. Ale aj napriek tomu vedia rozosmiať podnik plný ľudí. Premisa znie skutočne zaujímavo, navyše tu budeme preskúmavať teritórium, ktoré ešte nikto poriadne nezmapoval. V minisérii si zahrajú Melissa Leo (Snowden), Jake Lacy (Carol), Ari Graynor (Nick and Norah's Infinite Playlist), Michael Angarano (The Stanford Prison Experiment), Clark Duke (Bad Moms), Andrew Santino (Sin City Saints), Erik Griffin (Blunt Talk), Al Madrigal (Lucifer) a RJ Cyler (Me and Earl and Dying Girl). Pilotný diel napíše David Flebotte (Masters of Sex) a réžie sa chopí Jonathan Levine (50/50). I'm Dying Up Here si svoju premiéru odbije 4. júna tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia