Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. januára 2017, 11:06
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Príhody malého chlapca z detského domova ožívajú v nádherne originálnom animáku My Life as Zucchini nominovanom na Zlatý Glóbus

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pravdepodobne k nám mieri sakra kvalitný animovaný film.

Po náhlej smrti svojej matky putuje chlapec s prezývkou Zucchini do detského domova. Okrem straty najbližšej osoby sa musí vysporiadať s novým prostredím, ktoré k nemu dokáže byť občas poriadne nepriateľské. Našťastie, stále je tu jeho dobrý kamarát Raymond, ktorý mu vždy rád pomôže. Zucchini tak možno nájde nových priateľov a prvú skutočnú lásku. Stop-motion animák My Life as Zucchini vznikol vo švajčiarsko-francúzskej koprodukcii a okrem množstva iných cien si odniesol aj nomináciu na Zlatý Glóbus. Film Claude Barrasa podľa knihy Gillesa Parisa sľubuje v prvom traileri originálne vizuálne stvárnenie a silný emocionálny zážitok. V anglickom dabingu budú môcť diváci začuť hlasy Willa Forteho, Nicka Offermana, Ellen Page či Amy Sedaris. Americká premiéra sa uskutoční 24. februára tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia