Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. januára 2017, 19:18
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

James Cameron dokončil scenáre ku všetkým Avatarom a je pripravený pustiť sa naplno do natáčania už v auguste!

FILMY A SERIÁLY AVATAR: THE WAY OF WATER AVATAR
Uložiť Uložené

Pevne veríme, že je už konečne všetko na tej správnej ceste.

Áno, skutočne sa zdá, že dlho očakávané a mnohokrát odkladané natáčanie druhého Avatara započne už o niekoľko mesiacov. Slávny režisér James Cameron (Terminator, Aliens, Titanic) totiž v jednom z nedávnych rozhovorov prezradil, že scenáre pre všetky štyri nadchádzajúce filmy sú už konečne hotové, čím dozaista potešil všetkých netrpezlivých fanúšikov filmového sveta Pandory. Viac podrobností sa už ale dozviete z jeho vlastných slov:

Ide o to, že sa nesústredím iba na Avatara 2, ale zároveň aj na Avatara 3, 4 a 5. Všetky časti boli vyvíjané súčasne, taký je môj prístup. Práve som dokončil scenár k päťke a zahajujem proces aktívnych príprav. Tie pobežia každý deň až do augusta, kedy začnem pracovať s hercami pomocou technológie motion capture. Všetko je už navrhnuté a od teraz pôjdeme naplno. Mám pocit, akoby ma pustili z väzenia, pretože posledné dva roky som bol iba zavretý v akejsi jaskyni a písal scenáre. Ja si život užívam a nemám rád písanie. Neprial by som to ani psovi.

Všetky filmy naraz zrežíruje už vyššie spomínaný Cameron, ktorému so scenárom vypomohli aj Rick Jaffa, Amanda Silver, Josh Friedman či Shane Salerno. Medzi potvrdenými hercami zatiaľ figurujú mená, ako Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang a dokonca aj Sigourney Weaver. Premiéra druhého Avatara je už nejaký ten čas naplánovaná na december 2018, je však veľmi pravdepodobné, že sa posunie až na rok 2019. Pre staršie informácie týkajúce sa Avatarov klikajte sem. Nám tak momentálne ostáva už iba popriať režisérovi veľa zdaru a čakať na ďalšie novinky.

James Cameron dokončil scenáre ku všetkým Avatarom a je pripravený pustiť sa naplno do natáčania už v auguste!
Zdroj: 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia