Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2017, 11:36
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

First Man o Armstrongovom pristáni na Mesiaci v hlavnej role s Ryanom Goslingom od režiséra Whiplash a La La landu dorazí do kín už budúci rok!

FILMY A SERIÁLY RYAN GOSLING
Uložiť Uložené

First Man chystá premiéru na strieborných plátnach pre rok 2018.

Whiplash, La La Land, Armstrongova biografia s názvom First Man. Že tu niečo nesedí? Nuž, Neil určite nebude na Mesiaci tancovať ani spievať, takže z hľadiska celovečerákov pôjde pre geniálneho scenáristu a režiséra Damiena Chazella o novú výzvu. Spoločne s Ryanom Goslingom v hlavnej úlohy astronauta, ktorý sa ako prvý človek dotkol Mesiaca, chystá premiéru snímky na koniec roka 2018, konkrétne na 12. október.

Film s názvom First Man bude čerpať z rovnomennej knihy z pera Jamesa Hansena, ktorá nie je len tak obyčajnou biografiou. Autor totiž vychádzal z takmer 50 hodín súkromných rozhovorov s Armstrongom či ďalšími 125 rozličnými subjektami a taktiež nazrel do súkromných dokumentov a rodinných zdrojov. Považoval ho za hrdinu, no zároveň nie vždy pochopenú osobu. Zároveň ešte dodávame, že scenár spíše ďalší držiteľ Oscara, a to Josh Singer (Spotlight). Tešíte sa?

Domov
Zdieľať
Diskusia