Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. marca 2017, 12:08
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tretia séria Farga odhaľuje ďalšiu porciu tajomných záberov. Tentokrát so šéfkou polície a Ewanom McGregorom v druhej polohe jeho dvojroly

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vytúžená premiéra sa už pomaličky blíži. Nalaďte sa na tretiu sériu trojicou celkom nových promo videí.

Štart očakávanej, už v poradí tretej série obľúbeného seriálu s názvom Fargo, ktorého príbehy sú zasadené do prostredia rovnomennej kultovej záležitosti od bratov Coenovcov, sa už nezadržateľne blíži a tvorcovia nás aj naďalej vnadia vypúšťaním ďalších krátkych promo videí. A tentokrát máme k dispozícii hneď tri, pričom všetky nám predstavia vôbec prvý pohľad na dve nové postavy. Zatiaľ čo na prvom spoznávame Emmita Stussyho, úspešnejšieho z bratskej dvojice stvárnenej Ewanom McGregorom, ďalšie dve sú zamerané na šéfku miestnej polície Gloriu Burgle, ktorú si strihne herečka Carrie Coon. Videá nám síce nič konkrétne neprezradia, kvalita dvoch predošlých sérií však hovorí veľmi jasnou rečou, a preto sa tej tretej už skutočne nevieme dočkať. Premiéra je naplánovaná na 19. apríla 2017 a pokiaľ sa chcete dozvedieť všetko podstatné o príbehu a jednotlivých postavách, vstúpte do tohto vlákna. Patríte k fanúšikom tohto televízneho projektu?

Domov
Zdieľať
Diskusia