Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. marca 2017, 16:41
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Netflixová temná dráma A Series of Unfortunate Events s Neilom Patrickom Harrisom dostáva druhú sériu

FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Sarkazmus, temný humor a gotika. Seriál trochu z iného súdka, ale zato s pozoruhodným vizuálom sa opäť vráti na naše obrazovky.

Osemdielna séria A Series of Unfortunate Events od Netflixu nám priblížila tragický príbeh sirôt, ktorých rodičia zahynuli pri požiari. Postaral sa o ne zlomyseľný Olaf (Neil Patrick Harris) a majúc deti pod svojimi krídlami si tajne brúsil zuby na ich dedičstvo. Mladí odvážlivci sa medzičasom rozhodli hľadať stopy vedúce k smrti ich rodičov, no vy už viete sami, ako to napokon skončilo. Dobrou správou je, že si adaptovaný príbeh z pera Daniela Handlera (Lemonyho Snicketa) vyslúžil druhú sériu. Diváci dostali túto informáciu vo forme listu od samotného autora, a rovnako tak aj krátke promo video, ktoré nájdete priložené nižšie. Oficiálny dátum premiéry zatiaľ nie je ohlásený.

Netflixová temná dráma A Series of Unfortunate Events s Neilom Patrickom Harrisom dostáva druhú sériu
Zdroj: Netflix

Domov
Zdieľať
Diskusia