Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2017, 12:42
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Hviezdy obľúbenej Lásky nebeskej lákajú na desaťminútové pokračovanie v krátkej, no výborne spracovanej ukážke

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ako dopadli príbehy jednotlivých postáv? A ktorá z nich sa zmenila najviac? To už onedlho zistíme v kraťase Red Nose Day Actually.

O tom, že sa dočkáme pokračovania vynikajúcej Lásky nebeskej, ktorá je od roku 2003 všeobecne považovaná za jednu z najlepších romantických komédií, už nejakých pár týždňov veľmi dobre vieme. Pôjde o desaťminútový kraťas s názvom Red Nose Day Actually a dozvieme sa v ňom, ako dopadli životné príbehy jednotlivých postáv z obľúbenej snímky od režiséra a scenáristu Richarda Curtisa. Samozrejme, v nabitej hereckej zostave nebude chýbať napríklad Hugh Grant, Martine McCutcheon, Keira Knightley, Chiwetel EjioforAndrew Lincoln, Colin Firth, Lúcia Moniz, Liam Neeson, Thomas Brodie-Sangster, Olivia Olson, Bill Nighy, Marcus Brigstocke či Rowan Atkinson.

Aj o tento krátkometrážny sequel sa postará vyššie spomínaný Curtis, ktorý ním navyše podporí dobrú vec. Tzv. Red Nose Day, teda deň, keď si ľudia nasadia červený nos, je totiž súčasťou charitatívnej udalosti organizovanej nadáciou Comic Relief a jej cieľom je vyzbierať peniaze pre deti žijúce v chudobe. Výťažok z filmu teda poputuje práve k nim. Kraťas Red Nose Day Actually bude odvysielaný 24. marca 2017 britskou televíziou BBC1 a 25. mája 2017 americkou NBC. Aby však neostalo iba pri slovách, dávame v závere do pozornosti aj krátky teaser trailer, ktorý vás na snímku zaručene navnadí.

Domov
Zdieľať
Diskusia