Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2017, 1:59
Čas čítania 0:00
Donnie

Sylvestera Stallonea čaká ďaľší útek z väzenia. Fanúšikom posiela krátky pozdrav z natáčania Escape Plan 2

FILMY A SERIÁLY SYLVESTER STALLONE
Uložiť Uložené

Z akého typu väzenia sa tentokrát bude snažiť dostať odbnorník na úteky Ray Breslin?

Akčný thriller Escape Plan z roku 2013 zhromaždil pod strechou väzenia naozaj veľké mená. Na jednej strane mreží sme sa dočkali svalnatého zoskupenia tvoreného Rayom Breslinom (Sylvester Stallone) a Emilom Rottmayerom (Arnold Schwarzenegger). Na strane druhej stál riaditeľ väzenia Hobbes (James Caviezel) a jeho predĺžená ruka, vždy drsne tváriaci sa dozorca Drake (Vinnie Jones). Vo vedľajších úlohach sa mihli taktiež zvučné mená, istú chvíľku na pľace strávil aj raper 50 Cent či Sam Neill ako doktor Kyrie. Snímke sa aj napriek skromnému 50. miliónovému rozpočtu podarilo celosvetovo zarobiť slušných 137. miliónov.

V pokračovaní snímky s názvom Escape Plan: Hades sa znova predstaví hlavná postava, Ray Breslin. Tentokrát sa však bude musieť zaobísť bez pomoci A. Schwarzeneggera. Vzniknutú medzeru po tomto svalovcovi bude treba pochopiteľne nutné vyplniť iným svalovcom. Tak ako v nižšie priloženom videu môžete vidieť, Sylvester sa tento film rozhodol trošku zpromovať a na instagram umiestnil krátke video, ktoré nám dáva možnosť nahliadnuť za kulisy prebiehajúceho natáčania. Popri Daveovi Bautistovi máme pravdepodobne pred sebou náhľad na zaujímavú väzenskú rovnošatu a ešte zaujímavejšieho robota vysiaceho v spleti káblov, ktorého úloha nám musí ostať ešte chvíľu zatajená. Escape Plan: Hades sa na plátna kín dostane v roku 2018, konkrétny dátum premiéry zatiaľ ešte nieje stanovený.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia