Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. mája 2017, 12:37
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Vychutnajte si viac ako tucet koncept artov k očakávanému sci-fi Blade Runner 2049, ktoré vás pohltia krásnou neo-noirovou atmosférou budúcnosti

FILMY A SERIÁLY BLADE RUNNER 2049
Uložiť Uložené

Niektoré sme mohli vidieť aj v nedávnom úžasnom traileri, pričom vďaka poznámkam na nich sa môžeme do príbehu ponoriť ešte o čosi hlbšie.

Včerajšou udalosťou dňa bolo bezpochyby veľké odhalenie očakávaného traileru pre snímku s názvom Blade Runner 2049. Navyše, celá udalosť bola vysielaná naživo, takže pokiaľ ste si ju nenechali ujsť ani vy, tak už veľmi dobre viete, že kým došlo na zverejnenie plnohodnotnej ukážky, prebiehali ešte krátke rozhovory, ktorých sa zúčastnil režisér Denis Villeneuve spolu s hercami Harrisonom Fordom a Ryanom Goslingom.

Ako sa však ukázalo, pred začiatkom samotnej akcie mali návštevníci možnosť prezrieť si aj niekoľko nádherných concept artov a rôznych obrázkov. Tie nájdete v galérii pod textom a vďaka poznámkam na nich budete mať o čosi väčší prehľad v scénach, ktoré nedávny skvelý trailer ukázal. My v závere už iba dodáme, že premiéra je naplánovaná na 5. októbra 2017 a ak sa chcete o filme dozvedieť viac, klikajte sem. Aký máte názor na originálneho Blade Runnera z roku 1982? A tešíte sa na tohtoročné pokračovanie?

Domov
Zdieľať
Diskusia