Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2017, 20:25
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Bratia Russovci prinesú na televízne obrazovky seriál podľa uznávanej hororovej hry Little Nightmares

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zaujímavá kombinácia tvorcov a kvalitná herná predloha. Šanca na pecku tu je.

Little Nightmares je pozoruhodná hororová videohra od spoločnosti Tarsier Studios, v ktorej je hlavnou hridnkou 9-ročná Six. Tá sa ocitne uväznená na záhadnej lodi plnej desivých a nebezpečných kreatúr. Six sa teda musí dostať z lode a vyhnúť sa všetkým nástrahám a nepriateľom. Kritici na hre vyzdvihovali hlavne bizarnú štylizáciu a silnú atmosféru ako z nočnej mory. Hra sa veľmi dobre predáva, je aj kritickou hitovkou, takže logicky bude nasledovať seriálová adaptácia. Kto sa o ňu postará?

Bratia Russovci prinesú na televízne obrazovky seriál podľa uznávanej hororovej hry Little Nightmares
Zdroj: Tarsier Studios

Možno vás to prekvapí, ale projektu sa upísali Joe a Anthony Russovci, teda tvorcovia Marvelovského univerza. Okrem nich by mal režisérsky pomôcť aj Henry Selick, autor vynikajúcich animákov, ako Coraline či Predvianočná nočná mora. Russovci budú na projekt dohliadať v pozícii výkonných producentov a scenáristov. Selick zrežíruje minimálne pilotný diel. Zatiaľ nie je známe, či dostaneme CGI seriál alebo pôjde o bábkovú stop-motion animáciu. Angažovanie Selicka by hovorilo skôr o druhej možnosti a ku hre samotnej by sa tento štýl animácie mimoriadne hodil. Ale počkáme si na ďalšie informácie.

Aby ste mali obrázok, ako vlastne celá hra vyzerá, prikladáme krátky trailer. Nevieme ako vy, ale my potenciál na skvelý seriál nepochybne vidíme.

Bratia Russovci prinesú na televízne obrazovky seriál podľa uznávanej hororovej hry Little Nightmares
Zdroj: Tarsier Studios/Bandai Namco
Domov
Zdieľať
Diskusia