Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2017, 21:35
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Mrazivý horor Lake Alice vo svojom traileri prichádza s dávkou padajúceho snehu a bodných rán

FILMY A SERIÁLY SLASHER
Uložiť Uložené

V bezpečí nie je skutočne nikto.

V rámci prvého stretnutia s rodinou svojej priateľky Sarah, musí Ryan preukázať, že je pre ňu ten pravý. Počas toho sa ale zároveň snaží zamaskovať žiarlivosť k jej bývalému partnerovi Tylerovi. Pravý horor však štartuje vo chvíli, kedy začnú hlavní hrdinovia vo svojom okolí pozorovať naozaj čudné veci. Zvláštne otlačky prstov na oknách, neznáme zvuky z vonka a nepríjemný prístup miestneho obyvateľstva, vrátane predstaviteľov zákona. S prichádzajúcou snehovou búrkou sa dostavuje na scénu aj zlo v podobe neľútostného vraha v maske.

O réžiu filmu sa postaral Ben Milliken (Newcastle) a vo filme uvidíme Branda Eatona (American Sniper), Eileen Dietz (The Exorcist), Petera O’Briena (X-Men Origins: Wolverine, The Return), Caroline Tudor (Mortal Kombat: Legacy), Brada Schmidta (House of Lies), Lauru Niemi (Jobs) a Michaela Shamusa Wilesa (Breaking Bad). Premiéra je plánovaná na 18. júla (červenec) 2017. Myslíte, že pôjde o jeden z tých vydarenejších slasherov, alebo z traileru cítite jasný prepadák?

Mrazivý horor Lake Alice vo svojom traileri prichádza s dávkou padajúceho snehu a bodných rán
Zdroj: Breaking Glass Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia