Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2017, 9:51
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Predstaviteľ Black Panthera v biografickej súdnej dráme bojuje nielen za svojho klienta, ale aj proti rasizmu a predsudkom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zaujímavá dráma podľa skutočných udalostí od Reginalda Hudlina sa predstavuje v prvom traileri.

Nový biografický film Marshall nám vyrozpráva pozoruhodný príbeh advokáta Thurgooda Marshalla (Chadwick Boseman). Jeho meno vám možno nič nehovorí, v Amerike však ide o legendárnu osobnosť. Bol totiž prvým afro-americkým sudcom Najvyššieho súdu. V snímke Reginalda Hudlina sa však pozrieme do jeho mladosti, na jeden z jeho raných prípadov. Národ je na pokraji druhej svetovej vojny a Marshall sa ocitá v konzervatívnom štáte Connecticut, kde má obhajovať černošského šoféra. Jeho bohatá zamestnávateľka tvrdí, že ju šofér sexuálne napadol a pokúsil sa ju zabiť. Ten tvrdí, že je nevinný. Marshall je ochotný prípad vyhrať a pomocnú ruku mu podá aj neskúsený právnik Sam Friedman (Josh Gad). Jednoduché to ale mať nebudú - ovzdušie spoločnosti je plné rasizmu, hystérie a požaduje pre obvineného trest smrti.

Herecky sa predstavia aj Kate Hudson (Deepwater Horizon), Dan Stevens (Beauty and the Beast), James Cromwell (Babe), Sterling K. Brown (The People vs. O.J. Simpson) a Keesha Sharp (The People v. O.J. Simpson). Trailer pôsobí rozhodne sľubne a príbeh má čo povedať aj dnes. Pri troche šťastia sa dočkáme nielen neobyčajného životného príbehu, ale aj silnej súdnej drámy. Marshall bude v amerických kinách štartovať 13. októbra 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia