Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2017, 13:46
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Emma Stone a Steve Carell sa proti sebe postavia na tenisovom kurte v dueli, ktorý vošiel do histórie a prispel k rovnoprávnosti mužov a žien

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vynikajúco obsadená dramédia a pozoruhodný skutočný príbeh. Cítime kvalitu!

Aj druhý trailer zaujímavého skutočného príbehu Battle of the Sexes sľubuje sympatickú dramédiu. Režíruje overená dvojica Jonathan Dayton a Valerie Faris (Little Miss Sunshine), zdá sa, že Emma Stone predvedie opäť suverénny výkon a Steve Carell si svojho exota vyložene užíva. Snímka nám rozpovie príbeh svetovej tenisovej jednotky Billie Jean King (Stone), ktorú vyzve na tenisový zápas namachrovaný bývalý šampión Bobby Riggs (Carell). Dôvod? Raz a navždy dokázať, že tenis (a šport vôbec) je doména chlapov a ženy by sa mali venovať tomu, čo im ide najlepšie. Napríklad vareniu. Billie Jean sa s takýmito archaickými názormi nemieni zmieriť a duel vníma ako možnosť ukázať nielen Riggsovi, ale aj celej Amerike, že rovnoprávnosť musí mať v spoločnosti svoje miesto. 

Hereckú menovku ešte dopĺňajú samí kvalitní herci, ako napríklad Elisabeth Shue, Andrea Riseborough, Alan Cumming, Sarah Silverman a Bill Pullman. Americká premiéra sa uskutoční 22. septembra (září) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia