Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2017, 13:40
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Jumanji divákov znova vtiahne do svojho dobrodružného sveta! Pozrite si spolu s nami prvý teaser trailer

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zažije Jumanji: Welcome to the Jungle podobný úspech ako svoj predchodca?

Pre niekoho bol prvotný originál príliš detinský, ale nikto filmu nemohol uprieť jeho originalitu a.. Robina Williamsa! Ten to skrátka s divákmi vždy vedel. V novej dobrodružnej snímke s názvom Jumanji: Welcome to the Jungle sa do sveta hry Jumanji dostane štvorica tínedžerov, ktorá bude musieť čeliť nekonečnému množstvu nebezpečných zvierat a iným nástrahám. Vo filme uvidíme herecké hviezdy, ako Dwaynea Johnsona (Kráčajúca Skala), Kevina Harta (Centrálna Inteligencia) či Jacka Blacka (Králi rocku). Svojou prítomnosťou nás však poctí aj Karen Gillan (Guardians of the Galaxy), Tom Holland (The Lost City of Z), Nick Jonas (Camp Rock) a Virginia Newcomb (Peacock).

Z teaser traileru síce toho veľa neuvidíte, no za to budete môcť počuť desivú hru bubnov, známu už z Jumanji z roku 1995. Aj vy ste z nej v prvom diele mali po celom tele zimomriavky? Okrem iného nám ale teaser na štvrtok sľubuje plnohodnotný trailer - čiže buďte v strehu, sledujte nás, a zajtra si ho spoločne vychutnáme. Premiéra v kine je naplánovaná na  21. decembra (prosinec) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia