Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2017, 9:38
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Matky na čele s Milou Kunis rebelujú aj počas Vianoc. A nebude pri tom chýbať chľast, sex a nadržaný Santa Claus

FILMY A SERIÁLY MILA KUNIS
Uložiť Uložené

Divoké mamičky opäť na scéne.

Matky na ťahu z roku 2016 rozhodne nie je žiadna novodobá komediálna klasika, ale zarobila dosť peňazí, takže tu máme nevyhnutný sequel. A Bad Moms Christmas opäť privádza na scénu trojicu kamarátok v hereckom zložení Mila Kunis, Kristen Bell a Kathryn Hahn. Tentokrát sa budú musieť vysporiadať s chaosom a stresom okolo Vianoc. Práve matky dostávajú počas sviatkov pokoja najviac zabrať - upratujú, varia, zdobia a do toho sa starajú o vlastné rodiny. Pre naše kamarátky to bude obzvlášť stresové, keďže na návštevu dorazia aj ich matky. Ale aj tak si nájdu čas, aby sa poriadne odviazali.

 

Herecké trio doplnia Christine Baranski, Jay Hernandez, Susan Sarandon, Oona Laurence, Justin Hartley, Peter Gallagher, David Whalton, Wanda Sykes a Cheryl Hines. O réžiu sa opäť postará dvojica Jon Lucas a Scott Moore. Podľa traileru sa zdá, že pokiaľ ste sa bavili pri jednotke, zrejme vás nesklame ani A Bad Moms Christmas. Slovenská premiéra je naplánovaná na 23. novembra (listopad) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia