Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2017, 13:17
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Daniel Craig si postavu Bonda údajne zahrá ešte jedenkrát. Prečo to ale nebude pod režijnou taktovkou obľúbeného Christophera Nolana?

FILMY A SERIÁLY CHRISTOPHER NOLAN JAMES BOND
Uložiť Uložené

Mnohí fanúšikovia by v režisérskom kresle najnovšej bondovky najradšej videli práve Nolana. To sa však nestane, aspoň nie teraz. Chris má totiž jednu veľmi špecifickú podmienku.

James Bond, najznámejší agent s povolením zabíjať, sa nám na veľkom plátne naposledy predstavil ešte v roku 2015, a to v snímke Spectre, po ktorej sa oscarový režisér Sam Mendes (natočil aj Skyfall) rozhodol, že túto filmovú sériu opustí a dá priestor niekomu inému. Odvtedy sa však v súvislosti s budúcnosťou Bonda riešil najmä návrat Daniela Craiga do hlavnej úlohy. Ten mal totiž pred Casino Royale podpísanú zmluvu na päť filmov, no ako už mnohí z vás vedia, herecká hviezda sa po Spectre (teda svojej štvrtej bondovke) tvrdohlavo odmietala vrátiť. Craig sa dokonca nechal počuť, že by si radšej podrezal žily, než by mal stvárniť titulnú postavu ešte raz.

Daniel Craig si postavu Bonda údajne zahrá ešte jedenkrát. Prečo to ale nebude pod režijnou taktovkou obľúbeného Christophera Nolana?
Zdroj: Metro-Goldwyn-Mayer/Columbia Pictures

Teraz ale všetko nasvedčuje tomu, že Daniel podmienky dodrží a vžije sa do kože Jamesa Bonda aj po piaty raz vo svojej hereckej kariére. Aj keď zatiaľ nič nie je potvrdené oficiálne. No v poslednej dobe sa vody internetu poriadne rozvírili aj kvôli produkčnej spoločnosti Syncopy, ktorá sa v súvislosti s najnovšou bondovkou spomínala pomerne často. Agent 007 je zatiaľ bez režiséra, no a keďže Syncopy patrí obľúbenému Christopherovi Nolanovi a jeho žene Emme Thomas, musí vám byť absolútne jasné, prečo je okolo tejto témy tak veľmi rušno.

Odporúčané
Rebríček TOP bondoviek: Agent v službách MI6 s povolením zabíjať v mene jej veličenstva. Ktoré filmy o 007 sú tie najlepšie?   Rebríček TOP bondoviek: Agent v službách MI6 s povolením zabíjať v mene jej veličenstva. Ktoré filmy o 007 sú tie najlepšie? 6. októbra 2021, 16:30

Nolan režisérom v poradí 25. Bonda? Fanúšikovia po celom svete by pravdepodobne šaleli nadšením. Chris sa láskou k bondovkám rozhodne netají, momentálne si však nevie predstaviť, že by sa režisérskej stoličky ujal. S producentmi Barbarou Broccoli a Michaelom G. Wilsonom v priebehu rokov síce hovoril hneď niekoľkokrát, k sérii by sa ale pripojil iba v prípade, ak by potrebovala reštartovať či oživiť novým prístupom. A filmom o Bondovi sa momentálne darí viac než dobre, takže na Nolana ako režiséra si budeme musieť ešte nejaký ten čas počkať. Kto okrem Christophera by bol podľa vás ideálnou náhradou za vyššie spomínaného Mendesa? Rozhodne sa s nami podeľte o vaše názory v komentároch.

Daniel Craig si postavu Bonda údajne zahrá ešte jedenkrát. Prečo to ale nebude pod režijnou taktovkou obľúbeného Christophera Nolana?
Zdroj: Metro-Goldwyn-Mayer/Columbia Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia