Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2017, 13:59
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Quentin Tarantino sa chystá nakrúcať film o krvavých vraždách Charlesa Mansona. Zláka na hlavné úlohy Brada Pitta a Jennifer Lawrence?

FILMY A SERIÁLY BRAD PITT QUENTIN TARANTINO
Uložiť Uložené

Rozhodne zaujímavý výber látky.

Quentin Tarantino nepochybne patrí k najrešpektovanejším filmárom súčasného Hollywoodu. Látky si starostlivo vyberá a každý jeho film znamená pre fanúšikov malý sviatok. Naposledy nám doručil vynikajúcu westernovú detektívku The Hateful Eight a zdá sa, že si už stihol vybrať nový projekt. A ten znie naozaj veľmi zaujímavo. Tarantino by sa totiž rád pozrel na neslávne známe vraždy Charlesa Mansona a jeho komplicov (navzájom si hovorili "Rodina") z rokov 1968-1969. Tí mali okrem iného na svedomí vraždu tehotnej herečky Sharon Tate, manželky režiséra Romana Polanského a štyroch ďalších ľudí. Manson a jeho spolupáchatelia najprv dostali trest smrti, neskôr im bol trest zmenený na doživotné väzenie.

Quentin Tarantino sa chystá nakrúcať film o krvavých vraždách Charlesa Mansona. Zláka na hlavné úlohy Brada Pitta a Jennifer Lawrence?
Zdroj: The Weinstein Company

Podľa portálu The Hollywood Reporter už Tarantino finišuje so scenárom. Detaily príbehu sú zatiaľ držané pod pokličkou, podľa zdrojov by sa však jedna časť príbehu mala sústrediť práve na osud Sharon Tate. Produkčne budú opäť dohliadať režisérovi dlhoroční spolupracovníci Bob a Harvey Weinsteinovci. Koho však uvidíme na plátne? Na spoluprácu už boli oslovení Brad Pitt a Jennifer Lawrence, hoci ešte nebolo žiadne meno oficiálne potvrdené. Tarantino by údajne rád začal s natáčaním v roku 2018. Pokiaľ sa na film naozaj vrhne, pôjde o jeho prvý projekt podľa skutočných udalostí. Bude teda rozhodne zaujímavé sledovať, ako si poradí s touto tragickou históriou, ktorú má Amerika ešte stále v čerstvej pamäti.

Domov
Zdieľať
Diskusia