Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2017, 12:41
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Legendárny vyslanec pekla Spawn sa vráti na strieborné plátna. Temný horor nám prinesú ľudia zodpovední za hity Get Out, Split či Whiplash

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dlho pripravovaný projekt sa konečne pohol z miesta.

O tom, že tvorca kultového Spawna Todd McFarlane sa snaží svoju postavu vzkriesiť, sme vás na Filmkulte už informovali. McFarlane mal v pláne napísať scenár, režírovať a doručiť Spawna skôr v atmosférickejšom a hororovejšom duchu. A zdá sa, že fanúšikovia môžu jasať, pretože spoločnosť Blumhouse Productions oficiálne berie projekt pod svoje krídla. Potešujúce je, že má ostať zachovaný aj McFarlaneov plánovaný R-kový rating.

Legendárny vyslanec pekla Spawn sa vráti na strieborné plátna. Temný horor nám prinesú ľudia zodpovední za hity Get Out, Split či Whiplash
Zdroj: Image Comics

Blumhouse je štúdio známe najmä svojimi úspešnými hororovými hitmi. Tie majú síce skromný rozpočet (často menej než 10 miliónov), ale dokážu zarobiť obrovské peniaze a získať si aj priaznivosť kritiky (Split, Get Out, Insidious, Sinister či napríklad Whiplash). Je možné, že práve podobný prístup bude sedieť aj McFarlaneovi. Ten sa v minulosti vyjadril, že sa snaží rozpočet udržať čo najnižšie. Na druhej strane, otázkou ostáva či tým neutrpia vizuálne efekty, ktoré sa zdajú byť pri tejto látke nevyhnutné.

Samotný Todd McFarlane sa však vyjadril nasledovne: „Nebude to mať žiadny veľký rozpočet, nebude tam veľa špeciálnych efektov. Pôjde naozaj skôr o hororový thriller, nie superhrdinský film. V takom prípade sa zdá, že je dobré, že sa legendárneho pekelníka chytil práve Blumhouse. Ostáva nám dúfať, že McFarlane doručí poriadne temnú pecku, ktorá neurobí Spawnovi hanbu.

Domov
Zdieľať
Diskusia