Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2017, 12:50
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Universal rozbieha prípravy na reboot Van Helsinga a v hľadáčiku má Channinga Tatuma

FILMY A SERIÁLY CHANNING TATUM
Uložiť Uložené

Viete si Tatuma predstaviť ako drsného lovca upírov? Podľa nás zaujímavý výber.

Asi vám je známe, že Universal Pictures už podniklo kroky k vytvoreniu svojho vlastného univerza (Dark Universe), ktoré pod svoju strechu vezme všetky možné obludy a monštrá známe zo starých hororov. Tento rok sa položil prvý kameň v budovaní tohto sveta v podobe Múmie s Tomom Cruiseom. Film síce vo viacerých ohľadoch nebol tak úspešný ako sa čakalo, jeho rozporuplné prijatie však plány Universalu do budúcna nijako nenarušilo.

Universal rozbieha prípravy na reboot Van Helsinga a v hľadáčiku má Channinga Tatuma
Zdroj: Universal Pictures

Portál Hollywood Reporter najnovšie priniesol správu, že do chystaného rebootu Van Helsinga by tvorcovia do hlavnej úlohy radi zlanárili Channinga Tatuma. Scenár k rebootu napísali Eric Heisserer (Arrival) a Jon Spaihts (Doctor Strange). Tých nedávno doplnil aj Dan Mazeau (Wrath of the Titans). Režisér Múmie Alex Kurtzman a Chris Morgan sú stále uvádzaní ako producenti, ale vzhľadom k finančnému sklamaniu z Múmie sa tento fakt ešte môže zmeniť. Podľa doterajších informácií by sa nový Van Helsing mal odohrávať v súčasnosti a samotný lovec by nemal byť žiadnym superhrdinom, ale obyčajným človekom s pevnou vôľou a ohromujúcimi vedomosťami. Abraham Van Helsing pôvodne vystupoval v románe Dracula od Brama Stokera, jeho stvárnenie však za posledné roky prešlo výraznou premenou. Naposledy si ho zahral Hugh Jackman v roku 2004.

Universal rozbieha prípravy na reboot Van Helsinga a v hľadáčiku má Channinga Tatuma
Zdroj: Universal Pictures

Dark Universe majú pod palcom Alex Kurtzman a Chris Morgan, a okrem Van Helsinga sa chystajú dodať novú tvár aj klasike Bride of Frankenstein. Scenár k nej napísal David Koepp (War of the Worlds) a réžie sa chopí Bill Condon (Beauty and the Beast). Do hlavnej úlohy by štúdio rado obsadilo Angelinu Jolie. Premiéra je naplánovaná na 14. februára (únor) 2019. Štúdio nám ešte plánuje predstaviť postavy Neviditeľného muža (Johnny Depp) a Frankensteinovo monštrum (Javier Bardem). Okrem nich sa ale majú objaviť aj Wolfman, Príšera z Čiernej Lagúny, Fantóm opery či Zvonár z Notre Dame.

Domov
Zdieľať
Diskusia